MESSILÄ GOLF

Päijät-Hämeen valtias

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan.

Tällä kaudella kentän kunto tulee olemaan vielä piirun verran parempaa. Messilässä pelataan naisten lyöntipelin EM-kilpailut heinäkuun lopussa, mitä silmällä pitäen kenttää hoidetaan. Viilauksia tehdään hyvissä ajoin kauden mittaan ennen kuin Messilä Golfin päätapahtuma polkaistaan käyntiin.

Näin muillakin kuin vain kisoihin saapuvilla maanosan huippuamatööreillä on mahdollisuus päästä pelaamaan EM-tason kenttää. Luonnollisesti heinä-elokuun paikkeilla kenttä on kaikkia virityksiä myöten arvokisakunnossa.

”Siinä on monille vieraspelaajille loistava tilaisuus tulla katsomaan, millainen kenttä meillä on. Totta kai me pidetään kentästä erinomaista huolta koko ajan, mutta tuolloin siinä on vielä pieni ekstralatinki päällä. Kentän leikkuu vähän muuttuu ja siihen saadaan raikasta ilmettä”, kertoo Messilä Golfin toimitusjohtaja Juha Ruponen.

Kenttä kehittynyt merkittävästi alkuperäisestä

Messilässä on tehty pitkäjänteistä kehitystyötä kentän eteen, johon ammattitaitoinen henkilökunta on sitoutunut. Se näkyi nyt siten Kenttärankingin tuloksissakin.

Yksi kehitystöistä on ollut bunkkereiden uusiminen. Koko kentän bunkkerit ovat kokeneet remontin viimeisen parin vuoden aikana. Jatkossa Messilä Golfissa puhutaan niin sanotuista kapillaaribunkkereista. Niiden hyviä puolia on muun muassa se, että vesi ei jää bunkkereihin lillumaan runsaiden sateiden jälkeen.

”Väylät ovat joiltain osin vähän muuttuneet, kun bunkkereita on siirretty. Pelattavuus on parantunut huomattavasti, kun bunkkerit ovat nyt oikeissa paikoissa. Sen verran kenttä muuttui, että joudutaan slouppaamaan se uudestaan”, Ruponen kertoo.

Messilä Golfin esteettisyys ja reitityksen kulkeminen päijäthämäläisessä maastossa on omaleimaisuudessaan poikkeuksellisen mieleenpainuva kokemus. Kaiken edellä mainitun lisäksi helppo saavutettavuus tekee Messilä Golfista yhden kentistä, joka kannattaa kesällä bongata.

https://www.messilagolf.fi/

Väylätarina:

”Reilut parikymmentä vuotta sitten kaksi Messilä Golfin poikajunnua olivat väylällä 15 fore caddiena, kun metsästä tuli karhu väylälle. Lyhyen tuijotuksen jälkeen karhu poistui takaisin metsään ja pojat vielä nopeammin kohti klubitaloa. Nykyään kyseisen väylän tiiboksissa on puusta tehty karhupatsas muistutuksena tapahtuneesta.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

VIIPURIN GOLF

Kuten monilla muillakin Suomen kentillä, myös Viipurin Golfissa tehdään toimenpiteitä golfareiden viihtyisyyden eteen. Etelä-Saimaa Golf -kentän klubitalon terassilaajennuksen rakentaminen alkoi viime vuoden puolella ja…

ESPOO RINGSIDE GOLF

Ringside Golf on panostanut kilpapelaamiseen, ja se sataa kaikkien pelaajien hyödyksi. Myös kentän tulviminen on historiaa, kun Espoon kaupunki otti puron hoidon vastuulleen. Espoossa…

NEVAS GOLF

Nevas Golfissa on viimeisen kolmen vuoden aikana kohennettu kaikkia kolmea yhdeksikköä vuorotellen. Nyt Nevakseen suuntaaville on loistouutisia, sillä kentän parannustoimenpiteet on saatu päätökseen ja…

KULTARANTA RESORT

Pelkästään Naantalin mainitseminen saa hymyn huulille, ja mielen lentämään aurinkoisesta elämästä tunnettuun lomakaupunkiin Varsinais-Suomen rannoille. Golfaria hymyilyttää entistä enemmän, sillä Kultaranta Resortista löytyy huippulaadukkaat…

KEIMOLA GOLF

Keimola Golfin kaksi 18-reikäistä kenttää ovat löytäneet paikkansa pääkaupunkiseudun golfareiden sydämissä. Seuran oma toiminta on elävää ja aktiivista, josta osoituksena on jatkuvasti korkealla pysyvä…

LAUKAAN PEURUNKAGOLF

Laukaan Peurunkagolfin ainutlaatuinen sijainti kahden järven välissä saa ensikertalaisen haukkomaan henkeään upean luonnon keskellä. ”Kaunis järvimaisema iskee niin suomalaiseen kuin ulkomaalaiseen vieraaseen. Itse asiassa…
Edellinen
Seuraava