MESSILÄ GOLF

Päijät-Hämeen valtias

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan.

Tällä kaudella kentän kunto tulee olemaan vielä piirun verran parempaa. Messilässä pelataan naisten lyöntipelin EM-kilpailut heinäkuun lopussa, mitä silmällä pitäen kenttää hoidetaan. Viilauksia tehdään hyvissä ajoin kauden mittaan ennen kuin Messilä Golfin päätapahtuma polkaistaan käyntiin.

Näin muillakin kuin vain kisoihin saapuvilla maanosan huippuamatööreillä on mahdollisuus päästä pelaamaan EM-tason kenttää. Luonnollisesti heinä-elokuun paikkeilla kenttä on kaikkia virityksiä myöten arvokisakunnossa.

”Siinä on monille vieraspelaajille loistava tilaisuus tulla katsomaan, millainen kenttä meillä on. Totta kai me pidetään kentästä erinomaista huolta koko ajan, mutta tuolloin siinä on vielä pieni ekstralatinki päällä. Kentän leikkuu vähän muuttuu ja siihen saadaan raikasta ilmettä”, kertoo Messilä Golfin toimitusjohtaja Juha Ruponen.

Kenttä kehittynyt merkittävästi alkuperäisestä

Messilässä on tehty pitkäjänteistä kehitystyötä kentän eteen, johon ammattitaitoinen henkilökunta on sitoutunut. Se näkyi nyt siten Kenttärankingin tuloksissakin.

Yksi kehitystöistä on ollut bunkkereiden uusiminen. Koko kentän bunkkerit ovat kokeneet remontin viimeisen parin vuoden aikana. Jatkossa Messilä Golfissa puhutaan niin sanotuista kapillaaribunkkereista. Niiden hyviä puolia on muun muassa se, että vesi ei jää bunkkereihin lillumaan runsaiden sateiden jälkeen.

”Väylät ovat joiltain osin vähän muuttuneet, kun bunkkereita on siirretty. Pelattavuus on parantunut huomattavasti, kun bunkkerit ovat nyt oikeissa paikoissa. Sen verran kenttä muuttui, että joudutaan slouppaamaan se uudestaan”, Ruponen kertoo.

Messilä Golfin esteettisyys ja reitityksen kulkeminen päijäthämäläisessä maastossa on omaleimaisuudessaan poikkeuksellisen mieleenpainuva kokemus. Kaiken edellä mainitun lisäksi helppo saavutettavuus tekee Messilä Golfista yhden kentistä, joka kannattaa kesällä bongata.

https://www.messilagolf.fi/

Väylätarina:

”Reilut parikymmentä vuotta sitten kaksi Messilä Golfin poikajunnua olivat väylällä 15 fore caddiena, kun metsästä tuli karhu väylälle. Lyhyen tuijotuksen jälkeen karhu poistui takaisin metsään ja pojat vielä nopeammin kohti klubitaloa. Nykyään kyseisen väylän tiiboksissa on puusta tehty karhupatsas muistutuksena tapahtuneesta.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

KULTARANTA RESORT

Pelkästään Naantalin mainitseminen saa hymyn huulille, ja mielen lentämään aurinkoisesta elämästä tunnettuun lomakaupunkiin Varsinais-Suomen rannoille. Golfaria hymyilyttää entistä enemmän, sillä Kultaranta Resortista löytyy huippulaadukkaat…

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

RUUKKIGOLF

Peliaikojen saatavuus, ennen muuta Suomen ruuhkaisimpien alueiden golfkentillä, puhuttaa vieraspelaajia läpi golfkesän. Milloin ja mihin aikaan jollekin kentälle pääsee pelaamaan? Tähän kysymykseen simppeli vastaus…

ESPOO RINGSIDE GOLF

Ringside Golf on panostanut kilpapelaamiseen, ja se sataa kaikkien pelaajien hyödyksi. Myös kentän tulviminen on historiaa, kun Espoon kaupunki otti puron hoidon vastuulleen. Espoossa…

ALASTARO GOLF

Kilpapelaajat ovat yleisesti pitäneet Alastaro Golfia yhtenä Suomen parhaista kentistä heti sen valmistumisesta lähtien. Kenttä on mahdollista virittää kansainväliset mitat täyttäville asetuksille, kun esimerkiksi…

LAHDEN GOLF

Lahden Golfiin on mukava tulla. Siihen kentällä on panostettukin. Klubitalosta lähtien ympäristössä huokuu helposti lähestyttävä tunnelma, jossa jokaisen on mutkatonta viihtyä omana itsenään. ”Meidän…
Edellinen
Seuraava