KEIMOLA GOLF

Kirkkaasti parantaen

Keimola Golfin kaksi 18-reikäistä kenttää ovat löytäneet paikkansa pääkaupunkiseudun golfareiden sydämissä. Seuran oma toiminta on elävää ja aktiivista, josta osoituksena on jatkuvasti korkealla pysyvä kiinnostus osakkeen omistamista kohtaan. Vantaan luoteiskulmassa Hämeenlinnanväylän kupeessa sijaitseva kenttä on helposti tavoitettavissa, joten vieraspelaajat pääsevät luontevasti kokemaan kahden erilaisen kentän elämykset.

Keimolassa on viimeisten vuosien aikana tehty korjaustoimenpiteitä useille viheriöille ja avauslyöntipaikoille. Peruskorjaukset on tehty syksyisin, joten ne eivät ole häirinneet pelaamista kesken kiivaimman sesongin, kuten ei tee tänäkään vuonna.

Viheriöalueiden osalta perusideana on ollut tehdä niistä nykyajan trendin mukaisesti laajempia. Pelaajat ovat ottaneet tehdyt muutokset avosylin vastaan.

”Pelattavuus on parantunut huomattavasti. Meillä käy paljon pelaajia, joiden edellisestä vierailusta on vierähtänyt yli kymmenen vuotta. Kenttä on muuttunut siinä ajassa merkittävästi. Moni kertoo yllättyneensä positiivisesti, millaisilla kentillä Keimolassa nykyään pelataan”, sanoo Keimola Golfin toimitusjohtaja Pekka Palmunen.

Kentistä Kirkkaa on toistaiseksi uudistettu isommalla kädellä. Toki Saraksen puolella esimerkiksi mielipiteitä herättänyt toinen väylä on muuttunut suuresti ja on nyt erinomainen reikä.

Kirkalle pääsee arkisin ilman ajanvarausta

Arkisin Kirkka-kentän molemmat ysit pelataan ilman ajanvarausta. Lähtöajan saa caddiemasterilta, kun saapuu paikalle. Järjestely ei ole tuttu vieraspelaajille, minkä vuoksi he valitsevat usein Saras-kentän. Lähtöajat varataan erikseen molemmille yseille, joten leppoisat yhdeksän reiän kierrokset työpäivien päätteeksi ovat mukava tapa rentoutua golfin merkeissä. Halutessaan voi edelleen pelata täyden kierroksen.

”Maastoltaan Kirkka on helppokulkuisempi kuin Saras, ja se on myös vähän lyhyempi. Tällä hetkellä Kirkan griineistä puolet on uudistettu. Kentillämme pelataan yhtä paljon kierroksia, mutta pelaajaprofiili haastavammaksi mielletyllä Saraksella on hieman erilainen.”

Kirkka on mennyt vieraspelaajien silmissä Saraksen ohi, mistä kertoo tuoreimman Kenttärankingin sijoitukset. Kirkka (40. sija) on ensimmäistä kertaa arvostettu paremmaksi kuin Saras (47.). Edelliseen Kenttärankingiin katsottuna Kirkka paransi sijoitustaan komeat 25 pykälää.

”Kirkan parantunut pelikokemus näkyy Kenttärankingissa. Sekin osoittaa, että tehdyt uudistukset ovat olleet onnistuneita”, Palmunen kertoo.

Kahden kentän lisäksi Keimola Golfin fasiliteetit rangesta ja harjoittelualueista klubiravintolan komealle terassille ovat toimivat, mikä luo onnistuneet puitteet mahtavalle golfpäivälle.

https://keimolagolf.com/

Väylätarina:

”Saraksen väylä #2 on kirvoittanut haastavuutensa takia mielipiteitä vuosi toisensa perään. Väylä on ollut ennen lyhyt par 5, jonka jälkeen se on uudistettu par 4:ksi. Varsinkin lähestymislyönnissä on täytynyt hyödyntää pelaajan koko taitopotentiaali vasemmalla piilevän rotkon vuoksi. Nyt griini on siirretty lähemmäksi tulosuuntaan nähden, joten ennen varma bogeyväylä on muuttunut palkitsevaksi birdiereiäksi!”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

VIIPURIN GOLF

Kuten monilla muillakin Suomen kentillä, myös Viipurin Golfissa tehdään toimenpiteitä golfareiden viihtyisyyden eteen. Etelä-Saimaa Golf -kentän klubitalon terassilaajennuksen rakentaminen alkoi viime vuoden puolella ja…

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

MUURAME GOLF

Kun ajaa Jyväskylästä vartin verran etelään, saa vastaansa keskisuomalaisen golfin helmen, Muurame Golfin. Kentällä keskisuomalaisuus näkyy alueelle tyypillisinä maastonmuotoina. Näiden myötä muutamilta väyliltä avautuu…
Edellinen
Seuraava