UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

Hyvän tuulen golfia Uudessakaupungissa

Täydellisen golfkokemuksen reseptejä lienee niin monta kuin golfareitakin, mutta Uudenkaupungin golfkentällä noudatetaan vakkasuomalaista perinnereseptiä: rauhallinen ja hyväkuntoinen kenttä, toimiva palvelu ja upea merellinen ympäristö. Aivan Uudenkaupungin keskustan ja vierasvenesataman kupeessa sijaitseva kenttä on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde jokaiselle lajin ystävälle.

Rennon ryhdikästä pelaamista

”Haluamme tarjota jäsenistöllemme, osakkaillemme ja vieraspelaajille ensiluokkaisia ja ihastuttavia golfkokemuksia, mahdollisuuksia kehittyä golfarina sekä monipuolisia palveluita”, summaa toimitusjohtaja Tuomo Ranki.

Puitteet ovat Uudenkaupungin kentällä kunnossa. Täysimittaista, hyväkuntoista kenttää kehitetään suunnitelmallisesti kaikkien asiakasryhmien tarpeet huomioiden. Myös yhteisöön ja toimintakulttuuriin panostetaan.

”Haluamme olla ympäri vuoden toimiva, hyvähenkinen ja aktiivinen golfyhteisö. Meillä toivotetaan tervetulleeksi niin aloittelijat kuin konkaritkin. Tavoitteenamme on luoda olosuhteet, jossa lajin kokeilu ja aloittaminen on mahdollisimman helppoa ja houkuttelevaa.”

Rankin mukaan tulevaisuuden tavoitteena on kasvattaa kentän tunnettuutta ja lisätä houkuttelevuutta entisestään tapahtumien ja kilpailujen avulla.

Keväällä edullisesti peleille

Uudenkaupungin golfkentälle kannattaa saapua milloin vain, mutta keväällä kokeilemaan pääsee todella edullisesti. Golfkauden alusta toukokuun loppuun voimassa olevaan pelipakettitarjoukseen kuuluu neljä green feetä ja kaksi autoa. Hintaa paketilla on vain 190 euroa.

”Suosittelen Uudenkaupungin kenttää kyllä kaikille. En vain toimitusjohtajana, vaan innokkaana lajin harrastajana. Emme voi luvata täydellistä tulosta, mutta meillä se ei jää ainakaan olosuhteista kiinni”, Ranki toteaa.

https://ugk.fi/

Väylätarina:

Varo veneilijöitä!
Meri on Uudessakaupungissa yllättävänkin lähellä. Toimitusjohtaja Tuomo Rankille on jäänyt mieleen ensikokemus kentän 13. väylältä, jonka läpi kulkee veneilijöiden käyttämä ränni.
”Löin avauslyönnin. Pallolle kävellessäni aamusumu hälveni juuri sopivasti, jolloin huomasin kyltin, jossa kehotettiin varomaan veneilijöitä. Siinä piti sitten katsella oikealle ja vasemmalle, ettei veneitä tosiaankaan ole tulossa ennen kuin jatkoin matkaa viheriötä kohti. Se on jäänyt mieleen hauskana ensikokemuksena, johon en ole muilla kentillä törmännyt.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

LAHDEN GOLF

Lahden Golfiin on mukava tulla. Siihen kentällä on panostettukin. Klubitalosta lähtien ympäristössä huokuu helposti lähestyttävä tunnelma, jossa jokaisen on mutkatonta viihtyä omana itsenään. ”Meidän…

NEVAS GOLF

Nevas Golfissa on viimeisen kolmen vuoden aikana kohennettu kaikkia kolmea yhdeksikköä vuorotellen. Nyt Nevakseen suuntaaville on loistouutisia, sillä kentän parannustoimenpiteet on saatu päätökseen ja…

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

Täydellisen golfkokemuksen reseptejä lienee niin monta kuin golfareitakin, mutta Uudenkaupungin golfkentällä noudatetaan vakkasuomalaista perinnereseptiä: rauhallinen ja hyväkuntoinen kenttä, toimiva palvelu ja upea merellinen ympäristö….

KULTARANTA RESORT

Pelkästään Naantalin mainitseminen saa hymyn huulille, ja mielen lentämään aurinkoisesta elämästä tunnettuun lomakaupunkiin Varsinais-Suomen rannoille. Golfaria hymyilyttää entistä enemmän, sillä Kultaranta Resortista löytyy huippulaadukkaat…

VIIPURIN GOLF

Kuten monilla muillakin Suomen kentillä, myös Viipurin Golfissa tehdään toimenpiteitä golfareiden viihtyisyyden eteen. Etelä-Saimaa Golf -kentän klubitalon terassilaajennuksen rakentaminen alkoi viime vuoden puolella ja…
Edellinen
Seuraava