HIRSALA GOLF

Timanttiset viheriöt ja erinomainen peliaikojen saatavuus ovat Hirsalan valtteja

Hirsala Golfin viheriöt ovat Suomen parhaimmistoa. Griinien kunto kestää vertailun Pohjoismaisiin huippukenttiin. Poikkeuksetta viheriöt ovat heti kauden alussa smaragdinkirkkaat ja pysyvät hohdokkaina läpi kesän pitkälle syksyyn. Jo pelkästään se on yksi, mutta ei ainoa, syy ottaa suunnaksi pk-seudun välittömässä läheisyydessä Kirkkonummella sijaitseva premium-kenttä.

Hirsalan toimintamalli mahdollistaa erinomaisten peliaikojen saatavuuden. Vieraspelaajille riittää mainiosti vapaita lähtöaikoja kauden alusta loppuun.

” Käytännössä rajaamme pelioikeutettujen määrää noin puoleen siitä, mitä on normaalilla vastikepohjaisella 18-reikäisellä kentällä. Tällä tavoin saamme tarjottua meiltä pelioikeuden hankkineille tavallista paremmin lähtöaikoja ja pidettyä kentän väljänä myös vieraspelaajille”, sanoo toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

Erilaisia pelioikeuksia Hirsala tarjoaa toistakymmentä huomioiden pelaajien erilaiset tarpeet ja budjetit. Pelioikeuksien ja green fee -pelaamisen väliin on kehitetty myös erilaisia sarjakortteja, joista erityisesti pelioikeuksia edullisemmat henkilökohtaiset sarjakortit ovat nostaneet suosiota vuosi vuodelta.

Hirsalassa on läpi vuosien totuttu pelaamaan rauhallisissa tunnelmissa. Koronapandemian aikana monella Suomen kentällä pelattiin kahden hengen lähdöissä. Rajoitusten poistuessa näistä luovuttiin ja palattiin normaaleihin neljän hengen lähtöihin. Hirsalassa on kuitenkin ollut ainutlaatuinen mahdollisuus pelata supersuosituilla kahden pelaajan suljetuilla lähdöillä tiettyinä ajankohtina.

Kahden hengen lähdöt ovat sijoitettu aamuihin siten, että tiistaisin ja torstaisin kahdestaan pääsee pelaamaan ennen klo. 8:00 ja muina päivinä se on mahdollista ennen klo. 10:00. Kesäkuukausina myös lauantait pelataan klo 8:00 alkaen neljän pelaajan ryhmissä.

”Moni tykkää pelata oman puolison tai ystävän kanssa omassa rauhassa ja noin tuntia ripeämmän aamukierroksen. Myös asiakastapaamisiin kahden hengen lähtö sopii loistavasti, kun pääsee rauhallisesti keskustelemaan eri aiheista ilman muita pelaajia. Palautteiden perusteella kahden hengen lähtöihin on valtaosin ihastuttu ja haluamme kuunnella pelaajiamme”, Kuusela kertoo.

Hirsala on ympäristövastuun edelläkävijä

Vastuullisuus on tämän päivän merkittävimpiä arvoja, on toimiala mikä hyvänsä.

”Otamme kaikessa tekemisessä huomioon ympäristöasiat. Olemme saaneet robotiikan avulla leikattua päästöjä huomattavasti ja kenttämestarimme Janne Lehto kertoi, että olemme nyt robotiikassa maailman top 5 -kenttien joukossa. Robotit hoitavat pitkälti kaiken väylillä ja griinien edustoilla sekä osittain myös raffeissa. Klubitalolle ja huoltohallille on asennettu aurinkopaneeleja, joiden avulla olemme käytännössä kesällä energian suhteen omavaraisia. Viime vuonna perustimme 3,84 hehtaarin suuruisen luonnonsuojelualueen ja teemme säännöllistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä WWF Suomen kanssa. Hirsalassa kulkee myös luontopolku ja jokaisen väylän alussa esitellään jokin Hirsalaan oleellisesti kuuluva eläin- tai kasvilaji”, Kuusela kertoo.

Hirsalan metsäisessä maastossa on laaja eläimistö, jolle on jätetty riittävästi tilaa liikkua ja eläimien luontaiset kulkureitit on säilytetty. Hirviä tai peuroja ei tarvitse siten säikähtää, jos niitä pelien aikana näkee.

Hirsalan kentällä on tehty toimenpiteitä pelimukavuuden sujuvoittamiseksi ja esimerkiksi kaikki reuna-alueet ovat merkitty estealueiksi. Näin varapalloja ei tarvitse lyödä juuri koskaan. Tuloksellisesti Hirsalassa pärjää hyvin pitämällä avaukset klassisesti keskellä väylää.

Kierroksen jälkeen tyylikäs ja siisti klubitalo on viihtyisä paikka pelata jälkipelit. Hirsalassa pelatun golfpäivän päätteeksi on saanut maistaa premium-tason kenttää ja palveluita poikkeuksellisella tavalla. Klubitalolta löytyy yleisten ja tilavien suihku- ja saunatilojen lisäksi myös ainutlaatuiset yksityiset VIP-saunatilat, jotka on mahdollista vuokrata erikseen, jos haluaa kisailun jälkeen syödä, juoda, saunoa ja jakaa palkinnot privaatisti.

https://hirsalagolf.fi/

Väylätarina:

”Väylä 11:lle on toteutettu upea Master Planin mukainen uudistus, jossa griinin takana ja vasemmalla oleva lampi on laajennettu kattamaan viheriötä myös sen oikealta puolelta. Moni on pitänyt väylää jo ennen uudistusta Hirsalan signatureväylänä, ja parannuksen jälkeen se on varmasti sitä. Uudistetulla 11:lla birdie on erittäin kova suoritus.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

VIIPURIN GOLF

Kuten monilla muillakin Suomen kentillä, myös Viipurin Golfissa tehdään toimenpiteitä golfareiden viihtyisyyden eteen. Etelä-Saimaa Golf -kentän klubitalon terassilaajennuksen rakentaminen alkoi viime vuoden puolella ja…

MUURAME GOLF

Kun ajaa Jyväskylästä vartin verran etelään, saa vastaansa keskisuomalaisen golfin helmen, Muurame Golfin. Kentällä keskisuomalaisuus näkyy alueelle tyypillisinä maastonmuotoina. Näiden myötä muutamilta väyliltä avautuu…

LINNA GOLF

Linna Golf kuuluu suomalaisen golfgenren aatelistoon, on mittarina sitten itse golfkenttä tai palveluiden taso. Golfareiden keskuudessa eri kenttien griinien kuntoa verrataan monesti Linna Golfiin,…

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

Täydellisen golfkokemuksen reseptejä lienee niin monta kuin golfareitakin, mutta Uudenkaupungin golfkentällä noudatetaan vakkasuomalaista perinnereseptiä: rauhallinen ja hyväkuntoinen kenttä, toimiva palvelu ja upea merellinen ympäristö….

MESSILÄ GOLF

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan….

KEIMOLA GOLF

Keimola Golfin kaksi 18-reikäistä kenttää ovat löytäneet paikkansa pääkaupunkiseudun golfareiden sydämissä. Seuran oma toiminta on elävää ja aktiivista, josta osoituksena on jatkuvasti korkealla pysyvä…
Edellinen
Seuraava