HIMOS GOLF

Lomagolfarin unelmakohde keskellä Suomea

Himos Golfissa vieraspelaajat pelaavat noin puolet koko kentällä pelattavista kierroksista. On siten selvää, että vieraat ovat merkittävässä roolissa koko yhteisön toimivuuden kannalta. Vieraita myös kohdellaan ja palvellaan sen arvoisesti. Esimerkiksi kesken kiivaimman heinäkuun lomasesongin kentällä on vieraille tilaa, eikä vaikkapa viikonloppuja ole valmiiksi täytetty erilaisilla kilpailuilla.

”Kun ottaa meiltä majoituksen ja green feet, niin lähtöajat voi varata saman tien haluamilleen päiville. Vieraspelaajien ei tarvitse odottaa johonkin viikon tai kahden päähän, että he voivat buukata startteja. Tällä tavalla haluamme palvella vieraita erinomaisesti heti kättelyssä”, kertoo Himos Golfin toiminnanjohtaja Markus Lahtinen.

”Ja meidän omat pelaajamme ymmärtävät tilanteen sekä hahmottavat kokonaisuuden. Olemme resort-kenttä, johon golfarit tulevat viihtymään ympäri Suomen”, Lahtinen lisää.

Himos Golfin majoituspalvelut ovat koko valtakunnan mittapuulla parhaimmasta päästä. Majoittujille on tarjolla eri kokoisia- ja tasoisia mökkejä 4–24 henkilölle.

Yksi ehdottomasti parhaista palveluista majoittumaan ja golfaamaan saapuville on, että green feetä voi hankkia haluamansa määrän alennettuun hintaan.

”Monesti voi olla tilanteita, että vaikkapa kuuden hengen porukasta neljä pelaa golfia. Emme halua sitoa green feetä henkilöiden lukumäärään ja siten tavallaan pakkomyydä green feet heille, jotka eivät edes pelaa golfia.”

Suomalaisilla golfkentillä pelaamisen muodot ovat muuttuneet viime vuosina sen suhteen, että nykyään kaveriporukoissa pelataan aiempaa enemmän. Muutamien lähtöryhmien kaveripelit on laitettu merkille myös Himos Golfissa.

”Tällaiset porukat haluavat monesti pelata autoilla. Jos suunnittelee vierailua meille ja haluaa pelata autolla, niin silloin kannattaa olla ajoissa liikkeellä.”

Himoksen Willi Länsi kruunaa päivät ja jopa illat

Himoksella pääsee hyppäämään mukaan aitoon länkkärimeininkiin, kun huvikeskus Willi Länsi avasi ovensa. Golfarit voivat jatkaa pelejään Trackman 4 -simulaattoreissa, joissa voi viimeistään ottaa mittaa vaikka porukan draivikuninkaasta.

Monipuolisessa ja tunnelmaltaan ainutlaatuisessa miljöössä voi cowboyhengessä pelata muitakin pelejä, kuten padelia, virtuaalipelejä, keilata ja koukuttua Simulaattorimaailman erilaisissa vauhtisimulaattoreissa. Bistrohenkinen ravintola Saluuna on uskollinen Willin Lännen tunnelmalle, missä voi viimeistään spekuloida jälkipelit päätökseen.

Willi Länsi lisää viihtymisen mahdollisuuksia Himoksella, joten helposti tavoitettavissa oleva golfkohde jättää takuulla suupielet hymyyn reissun jälkeen.

https://himosgolf.fi/

Väylätarina:

”Himos Golf avattiin kesällä 2013. Kentän ensimmäinen hole in one tuli väylälle 13 vuoden 2014 heinäkuussa. Toinen hole in one tehtiin parin kuukauden päästä väylällä 17. Molempien holarien tekijänä oli sama henkilö! Hattutemppuun, eli kentän historian kolmanteen holariin hän ei kovasta yrityksestä huolimatta päässyt.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

LAUKAAN PEURUNKAGOLF

Laukaan Peurunkagolfin ainutlaatuinen sijainti kahden järven välissä saa ensikertalaisen haukkomaan henkeään upean luonnon keskellä. ”Kaunis järvimaisema iskee niin suomalaiseen kuin ulkomaalaiseen vieraaseen. Itse asiassa…

KULTARANTA RESORT

Pelkästään Naantalin mainitseminen saa hymyn huulille, ja mielen lentämään aurinkoisesta elämästä tunnettuun lomakaupunkiin Varsinais-Suomen rannoille. Golfaria hymyilyttää entistä enemmän, sillä Kultaranta Resortista löytyy huippulaadukkaat…

KEIMOLA GOLF

Keimola Golfin kaksi 18-reikäistä kenttää ovat löytäneet paikkansa pääkaupunkiseudun golfareiden sydämissä. Seuran oma toiminta on elävää ja aktiivista, josta osoituksena on jatkuvasti korkealla pysyvä…

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…

LINNA GOLF

Linna Golf kuuluu suomalaisen golfgenren aatelistoon, on mittarina sitten itse golfkenttä tai palveluiden taso. Golfareiden keskuudessa eri kenttien griinien kuntoa verrataan monesti Linna Golfiin,…
Edellinen
Seuraava