RUUHIKOSKI GOLF

Pohjanmaalla valmistellaan MM-näyttämöä

Seinäjoen kupeessa Ruuhikoski Golfissa pelataan elokuun lopussa opiskelijoiden MM-kilpailut. Viikon kestävät karkelot ovat suuri ja merkittävä tapahtuma koko Ruuhikoski Golfin yhteisölle. Yliopistossa opiskelevia pelaajia saapuu Pohjanmaalle yli 20 eri maasta.

Kaukaisimmat opiskelijavierailijat matkaavat valtamerten takaa Australiasta ja Kanadasta. Saapuu sitten mistä päin maailmaa tahansa, kenttä on viritetty pelaajille loistavaan kuntoon.

”Opiskelijoiden MM-kisat ovat koko kauden päätapahtuma ja sen arvoisesti teemme töitä. Kenttää viritellään ja hienosäädetään niin hyvin kuin on mahdollista”, kertoo toimitusjohtaja Esa Takala.

Kun kentällä tehtävät toimenpiteet tähtäävät sen saattamiseksi maailmanluokan peliareenaksi, pääsevät siitä nauttimaan kaikki Ruuhikoskelle tänä kesänä suuntaavat. Viimeistään tänä vuonna on siten roppakaupalla syitä lähteä testaamaan lakeuksien kruununjalokivi.

Maailmanlaajuisesti maineikas kenttäarkkitehti Robert Trent Jones Jr. on suunnitellut Nurmonjoen kainaloon upean kentän, joka kysyy pelaajien taitoja monipuolisesti.

”Kenttä on alusta lähtien erinomaisesti suunniteltu. Moni yllättyy, että täällä ei pelata tasaisessa maastossa, vaikka Pohjanmaalla ollaan. Kentälle on tehty muutamia pelikokemusta parantavia asioita vuosien saatossa.”

Kenttä etenee Nurmonjokea myötäillen, mikä tekee pelaamisesta visuaalisesti miellyttävää ja mielenkiintoista. Parhaimpaan tulokseen pääsee todennäköisesti tarkalla pelillä, joten rehvastelu kannattaa jättää jälkipeleille.

Seinäjoella on kesällä tapahtumia toisensa perään

Juhannuksesta eteenpäin Seinäjoella ei lopu viikonlopuista tekeminen kesken. Siitä pitävät huolen lukuisat tapahtumat, joita kaupungissa järjestetään.

Seinäjoen Tangomarkkinat täyttävät 40 vuotta, joten heinäkuun puolivälissä kaupunki elää jälleen tangon tahtiin. Provinssi Festival ja Vauhtiajot tuovat myös festarimeininkiä Seinäjoelle. Näiden menevien tapahtumien yhteyteen vaikkapa aamukierros Ruuhikoski Golfissa sopii mainiosti.

Ruuhikoski Golfissa ja Seinäjoella on tänä vuonna vahvalentoista draivia ilmassa. Sen kokeminen kesälomareissulla on suotavaa, jopa kannattavaa.

https://ruuhikoskigolf.fi/

Väylätarina:

”Viime syksynä 18. väylän tiillä pelaaja löi avauslyönnin draiverilla. Sateisen sään takia grippi oli erittäin märkä ja maila karkasi kädestä läheiseen kuuseen. Avuksi kutsuttiin caddiemaster, joka toi tikkaat ja maila saatiin talteen. Avauslyönnin onnistumisesta ei ole tarkkaa tietoa😊.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…

MESSILÄ GOLF

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan….

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

LINNA GOLF

Linna Golf kuuluu suomalaisen golfgenren aatelistoon, on mittarina sitten itse golfkenttä tai palveluiden taso. Golfareiden keskuudessa eri kenttien griinien kuntoa verrataan monesti Linna Golfiin,…

MUURAME GOLF

Kun ajaa Jyväskylästä vartin verran etelään, saa vastaansa keskisuomalaisen golfin helmen, Muurame Golfin. Kentällä keskisuomalaisuus näkyy alueelle tyypillisinä maastonmuotoina. Näiden myötä muutamilta väyliltä avautuu…

KEIMOLA GOLF

Keimola Golfin kaksi 18-reikäistä kenttää ovat löytäneet paikkansa pääkaupunkiseudun golfareiden sydämissä. Seuran oma toiminta on elävää ja aktiivista, josta osoituksena on jatkuvasti korkealla pysyvä…
Edellinen
Seuraava