VIERUMÄKI GOLF

Suomen kattavimmat palvelut golfaamiseen, viihtymiseen ja lomailuun

Vierumäki tunnetaan sporttisesta elämänmenosta, jossa harrastettavien urheilulajien kirjo on valtaisa. Euroopan suurimman urheiluopiston monipuoliset mahdollisuudet tekevät Vierumäestä myös Suomen hedelmällisimmän golfkohteen.

Vierumäellä vierähtää helposti useampi päivä kesän lomareissulla. Majoitusvaihtoehtoina ovat kaksi hotellia, joita täydentävät lomahuoneistot ja mökit. Alueella on seitsemän laadukasta ravintolaa, mikä takaa herkulliset hetket golfin ja muiden aktiviteettien lomassa.

Vierumäki sopii kaikkien vierailukohteeksi, sillä fasiliteetit elävät sujuvasti yritysten, ryhmien tai pienempien porukoiden mukaan. Näin moniulotteiseksi kohteeksi Vierumäen sijainti on erinomainen, kun noin 160 kilometrin säteellä elää 3,5 miljoonaa suomalaista.

Tämän vuoden loppupuolella valmistuva Holiday Clubin kylpylä nostaa Vierumäen palvelutasoa ja houkuttelevuutta entisestään.

”Vierumäeltä löytyy tekemistä vauvasta vaariin. Oli sitten kyseessä perheloma, kaveriporukan korkean paikan leiri tai yritystapahtuma, mahdollisuuksia löytyy vaikka mihin. Monipuoliset golfkenttämme tarjoavat elämyksiä kaiken tasoisille golfareille. Aktiivilomailijalle Vierumäki on aivan ainutlaatuinen kohde”, tähdentää Niklas Westerlund Vierumäki Golfista.

Cooke ja Classic vievät golfarin mennessään

Vierumäen kaksi golfkenttää kuuluvat ehdottomasti niihin kenttiin, jotka pitäisi olla kaikkien golfareiden listalla, jos niitä ei ole vielä pelannut. Ja vaikka olisikin, pitävät monisäikeiset kentät otteessaan kerta toisensa jälkeen.

Cooke on kentistä uudempi ja ainakin vieraspelaajien pelaamien kierrosten mukaan suositumpi. Cooken layout on yksi Suomen hienoimmista, mikä osaltaan selittää väkevää suosiota. Siellä pelataan elokuussa Euroopan haastajakiertueen Challenge Tourin osakilpailu.

Tuoreessa muistissa on vielä Lauri Ruuskan voitto ja upea 59 lyönnin kierros viime vuodelta, joten lähtökohdat tämän vuoden kisaan ovat kutkuttavat.

”On erittäin hienoa, että saadaan tapahtumalle jatkoa ja Challenge Tour jo kahdeksatta kertaa Cookelle. CT-kisan pelaaminen Suomessa on elintärkeä asia suomalaiselle kilpagolfille. Tämän tasoisen tapahtuman järjestäminen nykyisessä taloustilanteessa ei silti ole missään nimessä helppoa, mutta onneksi meillä on laaja kumppaniverkosto. Myyntityö käy kuumana ja toivommekin suomalaisen golfyhteisön lähtevän sankoin joukoin mukaan talkoisiin”, Westerlund sanoo.

Classic edustaa perinteiseen suomalaiseen metsämaisemaan rakennettua kenttää. Se on tarjonnut ensikosketuksen golfiin tuhansille suomalaisille. Alkuperäinen kenttä koki muodonmuutoksen viime vuosikymmenen puolella, mutta se on edelleen tarkkojen pelaajien areena. Pitkälyöntisemmät voivat toisaalta hyötyä hallituista riskeistä merkittävästi.

https://vierumakigolf.fi/

Väylätarina:

”Cooken 13. reikä on 200-metrinen par 4. Viime vuonna kentän metkut tunteva Sami Eljaala iski väylälle holarin rautanelosellaan. Hän ei itse nähnyt pallon menevän kuppiin, mutta väylän vieressä wc-palveluita käyttänyt nainen todisti tapahtuman alusta loppuun, eli reikään saakka. Kyseiselle reiälle on tehty neljä holaria.”

Osallistu arvontaan!

 

Lue lisää

MESSILÄ GOLF

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan….

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

LINNA GOLF

Linna Golf kuuluu suomalaisen golfgenren aatelistoon, on mittarina sitten itse golfkenttä tai palveluiden taso. Golfareiden keskuudessa eri kenttien griinien kuntoa verrataan monesti Linna Golfiin,…

RUUKKIGOLF

Peliaikojen saatavuus, ennen muuta Suomen ruuhkaisimpien alueiden golfkentillä, puhuttaa vieraspelaajia läpi golfkesän. Milloin ja mihin aikaan jollekin kentälle pääsee pelaamaan? Tähän kysymykseen simppeli vastaus…

ALASTARO GOLF

Kilpapelaajat ovat yleisesti pitäneet Alastaro Golfia yhtenä Suomen parhaista kentistä heti sen valmistumisesta lähtien. Kenttä on mahdollista virittää kansainväliset mitat täyttäville asetuksille, kun esimerkiksi…

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

Täydellisen golfkokemuksen reseptejä lienee niin monta kuin golfareitakin, mutta Uudenkaupungin golfkentällä noudatetaan vakkasuomalaista perinnereseptiä: rauhallinen ja hyväkuntoinen kenttä, toimiva palvelu ja upea merellinen ympäristö….

AURINKO GOLF

Runsaat pelioikeusvaihtoehdot ja tasokas seuraopetus vetävät pelaajia Lounais-Suomen suurimpaan golfyhteisöön. Vengan tilan kulttuurimaisemassa Naantalin pohjoispuolella on pelattu golfia vuodesta 2007 lähtien. 18-reikäisen pääkentän lisäksi…

LAUKAAN PEURUNKAGOLF

Laukaan Peurunkagolfin ainutlaatuinen sijainti kahden järven välissä saa ensikertalaisen haukkomaan henkeään upean luonnon keskellä. ”Kaunis järvimaisema iskee niin suomalaiseen kuin ulkomaalaiseen vieraaseen. Itse asiassa…
Edellinen
Seuraava