ESPOO RINGSIDE GOLF

Ovi auki kaikille

Ringside Golf on panostanut kilpapelaamiseen, ja se sataa kaikkien pelaajien hyödyksi. Myös kentän tulviminen on historiaa, kun Espoon kaupunki otti puron hoidon vastuulleen.

Espoossa Niipperin kaupunginosassa sijaitseva Ringside Golf on helposti tavoitettavissa, sillä Kehä 3:lta pois noustessa matkaa on vain muutaman minuutin ajan. Pientalovaltaiselle alueelle pääsee näppärästi myös julkisilla kulkuvälineillä.

Helpon saavutettavuuden lisäksi Ringside Golfiin on miellyttävä saapua muutenkin, sillä vastaanotto on aina lämpimän tervetullut.

”Haluamme olla avoin yhteisö, johon jokainen voi tulla omana itsenään”, sanoo toimitusjohtaja Ari Vepsä.

Itse pelaaminen on tehty Ringside Golfissa miellyttäväksi. Raffit pidetään maltillisen pituisena, joten pallot löytyvät niistä ja sieltä pääsee jatkamaan peliä griinejä kohti.

Griineistä puhuttaessa ne ovat Ringside Golfin parasta antia. Viheriöt ovat muodokkaita ja paikoin haastavia, mutta siitä huolimatta aina reiluja. Näin puttaaminen on erittäin mielenkiintoista koko 18 reiän ajan.

Ringside Golf tunnetaan hyväkuntoisesta kentästä, joka pysyy mintissä kauden alusta loppuun saakka. Kentästä on pidetty hyvää huolta luonnollisesti ympärivuotisesti jo pitkään. Tuoreimpana merkittävänä kentänhoitotoimenpiteenä on ollut kentän läpi kulkevan puron ruoppaaminen.

Pahimmillaan takaysillä on kärsitty tulvivasta purosta, mutta nämä haasteet ovat historiaa. Koko kentän pelattavuus paranee siten huomattavasti.

”Espoon kaupunki otti vihdoin Niipperinpuron hoidon vastuulleen ja paransi puron virtaamaa ruoppaamalla puron ”, Vepsä kertoo.

Kilpagolfiin panostaminen hyödyttää kaikkia pelaajia

Ringside Golf on menestynyt kilpagolfseura junioreista senioreihin. Viime vuonna rinkkulaiset juhlivat useampaa SM-mitalia. Kilpapelaajat loistivat myös eri kiertueilla.

Kilpagolfin henki elää siten vahvana. Se näkyy myös käytännössä, kun kenttään panostetaan ja siitä huolehditaan kilpapelaamista silmällä pitäen. Tämä kaikki sataa jokaisen Ringside Golfissa pelaavan laariin. Kilpapelaajat myös osallistuvat ja järjestävät lähipelitreenejä seuran jäsenille.

”Viime vuonna voitimme vihdoin joukkueiden SM-kultaa ja Rinkku on menestynyt erinomaisesti myös Mid Tourilla. Olemme myös järjestäneet vuosittain SM-, juniori- ja senioritourien kisoja”, Vepsä sanoo.

Ringsiden eläväinen ja aktiivinen jäsenistö tekee osaltaan vieraspelaajien olon mukavaksi. Erinomaisen kentän lisäksi Ringsidessa on kiva viihtyä golfin merkeissä. Pääkaupunkiseudulle golfreissua suunnitteleville se on siten yksi ehdottomista pelipaikoista.

https://ringsidegolf.fi/

Väylätarina:

”Rinkussa on pesinyt sama joutsenpariskunta jo vuosia. Alussa ne rakensivat pesän jo muutenkin haastavan 1-väylän vesiesteen reunaan. Ukkojoutsen vahti reviiriään tarkasti, eikä päästänyt pelaajia droppaamaan veteen lyötyjä palloja pesän läheisyyteen. Teimme sitten kentälle paikallissäännön droppaamista varten. Neuvottelut kuitenkin sujuivat ukkojoutsenen kanssa ja seuraavina vuosina ne ovat rakentaneet pesänsä pelin kannalta järkevämpään paikkaan, väylän 13 ojan ja kastelulammen väliselle kannakselle. Joutsenpariskunta palasi tänäkin vuonna jo helmikuussa varaamaan saman pesäpaikan.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

ESPOO RINGSIDE GOLF

Ringside Golf on panostanut kilpapelaamiseen, ja se sataa kaikkien pelaajien hyödyksi. Myös kentän tulviminen on historiaa, kun Espoon kaupunki otti puron hoidon vastuulleen. Espoossa…

KULTARANTA RESORT

Pelkästään Naantalin mainitseminen saa hymyn huulille, ja mielen lentämään aurinkoisesta elämästä tunnettuun lomakaupunkiin Varsinais-Suomen rannoille. Golfaria hymyilyttää entistä enemmän, sillä Kultaranta Resortista löytyy huippulaadukkaat…

MESSILÄ GOLF

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan….

LAHDEN GOLF

Lahden Golfiin on mukava tulla. Siihen kentällä on panostettukin. Klubitalosta lähtien ympäristössä huokuu helposti lähestyttävä tunnelma, jossa jokaisen on mutkatonta viihtyä omana itsenään. ”Meidän…

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

Täydellisen golfkokemuksen reseptejä lienee niin monta kuin golfareitakin, mutta Uudenkaupungin golfkentällä noudatetaan vakkasuomalaista perinnereseptiä: rauhallinen ja hyväkuntoinen kenttä, toimiva palvelu ja upea merellinen ympäristö….

KEIMOLA GOLF

Keimola Golfin kaksi 18-reikäistä kenttää ovat löytäneet paikkansa pääkaupunkiseudun golfareiden sydämissä. Seuran oma toiminta on elävää ja aktiivista, josta osoituksena on jatkuvasti korkealla pysyvä…
Edellinen
Seuraava