AURINKO GOLF

Pelaajan polulla eteenpäin

Runsaat pelioikeusvaihtoehdot ja tasokas seuraopetus vetävät pelaajia Lounais-Suomen suurimpaan golfyhteisöön. Vengan tilan kulttuurimaisemassa Naantalin pohjoispuolella on pelattu golfia vuodesta 2007 lähtien. 18-reikäisen pääkentän lisäksi Aurinko Golfissa on myös yhdeksänreikäinen kaikille avoin par-nelosia sisältävä Ysi+ -kenttä. Jäsenmäärältään Aurinko Golf on Lounais-Suomen ykkönen noin 2700 jäsenellään.

Kenttäyhteisöstä on tullut merkittävä lajin sisäänheittäjä. Laadukas junioritoiminta on huomioitu useaan otteeseen.

”Haluamme auttaa pelaajiamme kehittymään lajin parissa. Seuran tarjoamaa opetusta koordinoiva valmentaja on meillä päätoiminen,” kertoo toimitusjohtaja Juha Lehtonen.

Alkeiskurssijärjestelmän täydentää pelipaketti Ysi+ -kentällä. Kun vauhtiin on päästy jatkokurssi ja muu opetustarjonta antavat lisää eväitä pelaajan polulle.

Seuraopetus huomioi myös pelin eri osa-alueet. Lähipeliin on tarjolla oma kurssi ja Draivikurssin nimellä kulkeva paketti painottuu puolestaan pitkän pelin perusteisiin.

Aurinko Golfissa pääsee monipuolisen peli-ilon pariin

Vierailijalle Aurinko Golfin par 72 -kenttä tarjoaa monipuolisia elämyksiä vaihtelevassa maastossa. Puistomaisilta väyliltä löytyy tilaa ja mäkisemmillä metsäväylillä tarkkuuden merkitys korostuu. Viimeisellä reiällä tullaan klubitalon tuntumaan omenalehtoon, joka tarjoaa keväällä kukkaloistoa ja loppukesällä puolestaan kypsien hedelmien väri-iloa.

Ysi+ -kentälläkin päästään täysiverisen golfin makuun. Pitempäänkin harrastanut viihtyy siellä. Kaveriporukoille tai tyky-päiviä viettäville ryhmille puitteet soveltuvat mainiosti lajiin tutustumiseen. Perustaitoja voi hioa rangella, lähipelialueella ja laajalla harjoitusviheriöllä.

Golfyhteisön vetovoimaisuudesta pidetään huolta myös erilaisilla joustavuutta tarjoavilla pelioikeuspaketeilla. Rajoittamattoman kausipelioikeuden voi uutena asiakkaana hankkia seitsemällä 99 euron kuukausierällä. Valinnanvaraa löytyy myös 5–20 kierroksen sarjakorteissa.

Lapsia ja nuoria Aurinko Golfissa tullaan vastaan iän mukaan porrastetuilla junioripelioikeuksilla. Myös opiskelijoille on suunnattu oma edullisempi pelioikeus. Pelioikeuksiin voi tutustua verkkokaupassa, joka löytyy kentän kotisivuilta.

Kaudella 2024 uutena proshopin pitäjänä aloittaa Turun seudulla hyvin tunnettu ja ammattitaitoista palvelua tarjoava Sport Service.

”Onnistunut ravintolakokemus on myös keskeinen osa golfkokemusta ja kenttäalueella viihtymistä. Jatkamme edelleen yhteistyötä, Gatorade Centeristä tutun Turku Live Oy:n kanssa”, Lehtonen muistuttaa.

Vierailun Aurinko Golfissa voi mainiosti yhdistää muiden lähiseudun kenttien bongaamiseen. Lähistöltä löytyvät myös Muumimaailma ja koko perheen yhteiseen rentoutumiseen soveltuva Naantalin kylpylä. Muista myös Turun kesän mittava tapahtumatarjonta.

https://aurinkogolf.fi/

Väylätarina:

”Muutama vuosi sitten löin kuutosväylän avauksen ennen griiniä olevan vesiesteen eteen. Toista lyöntiä lyödessäni näin jonkun kärryjen liukuvan ohitseni ja kaatuvan lampeen. Totesin pelikaverilleni, että ”siinä tais kastua sun kamat”. Vastaus kuului: ”Oli muuten sun omat kärryt”. No, siitä sitten kengät pois jalasta ja lampeen. Pikku tuurilla käsi osui puhelimeen ja sain sen pelastettua. Muut kärryn lokerossa olleet tavarat jäivät lampeen, mutta löytyivät myöhemmin syksyllä. Jonkun verran olen tästä saanut palautetta. Ja jatkuu edelleen…”
-Juha Lehtonen, toimitusjohtaja, Aurinko Golf-

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

RUUKKIGOLF

Peliaikojen saatavuus, ennen muuta Suomen ruuhkaisimpien alueiden golfkentillä, puhuttaa vieraspelaajia läpi golfkesän. Milloin ja mihin aikaan jollekin kentälle pääsee pelaamaan? Tähän kysymykseen simppeli vastaus…

ALASTARO GOLF

Kilpapelaajat ovat yleisesti pitäneet Alastaro Golfia yhtenä Suomen parhaista kentistä heti sen valmistumisesta lähtien. Kenttä on mahdollista virittää kansainväliset mitat täyttäville asetuksille, kun esimerkiksi…

LINNA GOLF

Linna Golf kuuluu suomalaisen golfgenren aatelistoon, on mittarina sitten itse golfkenttä tai palveluiden taso. Golfareiden keskuudessa eri kenttien griinien kuntoa verrataan monesti Linna Golfiin,…

NEVAS GOLF

Nevas Golfissa on viimeisen kolmen vuoden aikana kohennettu kaikkia kolmea yhdeksikköä vuorotellen. Nyt Nevakseen suuntaaville on loistouutisia, sillä kentän parannustoimenpiteet on saatu päätökseen ja…

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…

LAHDEN GOLF

Lahden Golfiin on mukava tulla. Siihen kentällä on panostettukin. Klubitalosta lähtien ympäristössä huokuu helposti lähestyttävä tunnelma, jossa jokaisen on mutkatonta viihtyä omana itsenään. ”Meidän…

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…
Edellinen
Seuraava