KARTANOGOLF

Uudet sviitit nostavat Kartanogolfin palvelutasoa huomattavasti

Savon sydämessä sijaitseva sydämellinen Kartanogolf on tästä vuodesta eteenpäin entistä varteenotettavampi golfkohde kesän pelireissuja suunnitellessa. Aivan Kartanogolfin klubitalon välittömään läheisyyteen valmistuu yhdeksän kahden hengen sviittiä, joiden ovet aukeavat juhannuksena.

Käytännössä sviitit ovat pieniä erillistaloja. Ne ovat varusteltu laadukkaan hotellihuoneen veroisesti. Mukavuutta lisää pieni lasiterassi, jossa voi rauhoittua perisuomalaisessa miljöössä ennen nukkumaanmenoa. Klubitalolle on matkaa sata metriä ja harjoitusalueet avautuvat käytännössä sviittien viereen.

Aamiais- ja lounaspalvelut hoituvat vuonna 2010 rakennetun klubitalon ravintolan puolesta. Joroisissa ei toistaiseksi ole samantyyppistä majoituspalvelua, joten öitä pääsee kätevästi viettämään golfkentän läheisyyteen, vaikka ei golfia harrastaisikaan.

”Tämä lisää kokonaispalvelumme tasoa merkittävästi. Sviittejä on tarkoitus myydä hotellihuoneiden tavoin, mutta totta kai sellaisen voi vuokrata vaikka viikoksi niin halutessaan. Tulemme paketoimaan tuotteita, joissa on majoitus ja green feet yhdessä”, iloitsee Kartanogolfin toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen.

Havainnekuva Kartanogolfiin valmistuvista sviiteistä.

Kartanogolf on tunnettu siitä, että siellä otetaan vieraspelaajat erittäin lämpimästi vastaan. Omat osakkeenomistajat ovat valmiita antamaan jopa lähtöaikojaan vieraille tarpeen vaatiessa. Muun muassa näistä syistä Kartanogolfissa vallitsee hyvin välitön tunnelma, jossa golfarit viihtyvät seuratunnukseen katsomatta.

”Laakereille ei silti jäädä lepäämään, vaan yritämme koko ajan kehittää toimintojamme, kuten nyt nuo edellä mainitut sviitit osoittavat. Mittaamme onnistumistamme esimerkiksi Pelaaja ensin -kyselyllä. Omien pelaajien arvosteluissa olemme koko maan kärkikastia. Ne antavat palautetta siitä, että olemme onnistuneet tekemään asioita oikein”, Ruuskanen kertoo.

Golfin lisäksi luonto ja kulttuuri ovat Joroisissa läsnä

Joroisiin suuntautuvalla lomareissulla pääsee kokemaan muitakin aktiviteetteja golfin lisäksi. Golfkentältä on matkaa Kotkatharjun ulkoilualueelle vain reilun kilometrin verran.

Upeissa harjumaisemissa voi patikoida tai maastopyöräillä lukuisilla luontopoluilla alueella sijaitsevalle laavulle nuotion ääreen. Frisbeegolfin puitteissa voi jatkaa pelejä, jos pelaamisen nälkää vielä golfkentältä jäi. Hurjimmat voivat koittaa ponnistus- ja lento-ominaisuuksiaan muovitetussa mäkihyppymäessä!

Alueen kulttuuriin pääsee tutustumaan Karhulahden kotiseutumuseossa, jonka vetonaulana on talonpoikaismuseo. Sen historia on pystytty jäljittämään 1500-luvulle saakka. Nykyään se on sisustettu 1920-luvun maalaisväen kodin tapaan.

Kartanogolfin pelikokemuksen ja alueen muiden vierailukohteiden jälkeen tietää viimeistään, mitä tarkoittaa ystävällinen vieraanvaraisuus.

https://kartanogolf.fi/

Väylätarina:

”Väylä 12 on jopa kentän kaunein, mutta samalla vaativin reikä. Lyhyehkön par-viitosen erikoisuutena kentän poikki kulkeva joki ylitetään tällä väylällä kahdesti. Pitkälyöntiset voivat tavoitella avauksellaan joen ylitystä. Aikaisemmin lisähaasteena olevia puita on poistunut vuosien mittaan, mutta lähestymisessä pelissä mukana oleva kaareva ja vanha mänty on paikallaan. Väylä on kauneimmillaan keväällä, kun soliseva joki on ääriään myöten täynnä vettä.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

LINNA GOLF

Linna Golf kuuluu suomalaisen golfgenren aatelistoon, on mittarina sitten itse golfkenttä tai palveluiden taso. Golfareiden keskuudessa eri kenttien griinien kuntoa verrataan monesti Linna Golfiin,…

KEIMOLA GOLF

Keimola Golfin kaksi 18-reikäistä kenttää ovat löytäneet paikkansa pääkaupunkiseudun golfareiden sydämissä. Seuran oma toiminta on elävää ja aktiivista, josta osoituksena on jatkuvasti korkealla pysyvä…

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…

MUURAME GOLF

Kun ajaa Jyväskylästä vartin verran etelään, saa vastaansa keskisuomalaisen golfin helmen, Muurame Golfin. Kentällä keskisuomalaisuus näkyy alueelle tyypillisinä maastonmuotoina. Näiden myötä muutamilta väyliltä avautuu…
Edellinen
Seuraava