KULTARANTA RESORT

Rentoa lomagolfia maukkailla palveluilla

Pelkästään Naantalin mainitseminen saa hymyn huulille, ja mielen lentämään aurinkoisesta elämästä tunnettuun lomakaupunkiin Varsinais-Suomen rannoille. Golfaria hymyilyttää entistä enemmän, sillä Kultaranta Resortista löytyy huippulaadukkaat palvelut kentästä majoitukseen ja treenialueista ruokailuun.

Kultaranta Resortin kenttä on rakennettu lähtökohtaisesti tarjoamaan miellyttäviä elämyksiä ja nautinnollisia golfhetkiä kaikkien harrastajien kesäisiin peleihin. Kentän leppoisa pelattavuus on omiaan nostattamaan lomatunnelman korkealle. Mukavasta kentästä huolimatta erinomaiseen tulokseen saa Kultarannassakin pelata hyvin.

Monet golfarit ovat jo löytäneet Kultaranta Resortin, mistä kielii suuret kierrosmäärät 18-reikäiselle kentälle. Viime vuosina kentällä on pelattu noin 35 000 kierrosta. Loistavasti hoidetun kentän kunnon puolesta tilanteeseen on reagoitu käytännössä välittömästi.

”Olemme päässeet kehittämään kenttää positiivisessa valossa ja parannustoimenpiteet ovat suunnattu kentällä osa-alueisiin, joihin suuret kierrosmäärät aiheuttavat eniten rasitusta. Tulemme laajentamaan tiibokseja mahdollisuuksien mukaan, mikä parantaa pelattavuutta merkittävästi. Haluamme jatkossakin tarjota loistokuntoisen kentän aivan sen jokaisella osa-alueella tiibokseja myöten, vaikka kierrosmäärät noin 35 000 kierrokseen vuosittain vakiintuisi”, iloitsee Kultaranta Resortin myyntijohtaja Timo Salo.

Golfareiden kokonaisvaltaista palvelua lisätäkseen Kultarannassa on rakennettu uusi harjoitusviheriö, jossa pääsee treenaamaan tai fiilistelemään lähipelilyöntejä.

Mittava muutos koskee myös par 3 -kenttää ja harjoitusaluetta. Aiemmin 7-reikäisestä harjoituskentästä kaksi väylää vapautettiin viime kauden aikana harjoitusalueeksi, mikä paransi harjoitusolosuhteita merkittävästi. Lisäksi par3 -kenttien tasoitusvaatimukset muuttuivat valtakunnallisesti tänä vuonna. Nyt 5-väyläinen kenttä tullaan kauden aikana slouppaamaan ja muokkaamaan 9-reikäisen kentän tavoin. Uusilla tiibokseilla yhdelle reiälle pystytään tekemään kaksi erilaista väylää.

”Se on aivan erinomainen paikka tutustua golfiin. Hieman vähemmän pelanneet, tai miksi ei enemmänkin harrastaneet, voivat halutessaan pelata siellä tasoituskierroksen”, Salo vinkkaa.

Herkuttelijoita hemmotellaan

Kultaranta Resortin kokonaisuuteen kuuluu tasokkaiden majoitusvaihtoehtojen lisäksi neljä ravintolaa. Kolme sijaitsee Resortin alueella, joista ennen muuta Heineken Housen pizzat ovat nousseet legendaariseen asemaan koko Varsinais-Suomessa.

Naantalin vanhan kaupungin upealla promenadilla hehkuva ravintola Merisali siirtyi Kultaranta Resortin omistukseen. Resort-alueelta kaupungin keskustaan kesää viettämään siirryttäessä, Merisali luo mainiot puitteet.

”Merisalin pöytävaraukset voi hoitaa suoraan meidän kauttamme ja tarpeen tullen kyytikin hoidetaan ovelta ovelle. Meiltä kysytään usein illallispaikkoja keskustassa ja nyt ei tarvitse enää miettiä useista hyvistä vaihtoehdoista sitä parasta”, Salo heittää.

https://kultarantaresort.fi/

Väylätarina:

”Kultaranta Resortin kentällä pitkälyöntiset haastavat itseään ja muun muassa par 4 -väylät 15 ja 18 ovat lyötävissä ykkösellä päälle. Muutama vuosi takaperin Finnish Flash -hyväntekeväisyystapahtumassa väylällä 8 nähtiin melkoinen hevosenpotku Tapio Pulkkasen avatessa 365-metrisellä par 4 -väylällä. Vaikka pienen nyppylän päältä tiiboksi löytyykin, ja oli takatuulta tai ei, niin Hattu-Tapsalle ei linnuntietä noin 340 metrin matka riittänyt vaan avaus juoksi pikkuisen pitkäksi raffin puolelle.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

LAUKAAN PEURUNKAGOLF

Laukaan Peurunkagolfin ainutlaatuinen sijainti kahden järven välissä saa ensikertalaisen haukkomaan henkeään upean luonnon keskellä. ”Kaunis järvimaisema iskee niin suomalaiseen kuin ulkomaalaiseen vieraaseen. Itse asiassa…

ALASTARO GOLF

Kilpapelaajat ovat yleisesti pitäneet Alastaro Golfia yhtenä Suomen parhaista kentistä heti sen valmistumisesta lähtien. Kenttä on mahdollista virittää kansainväliset mitat täyttäville asetuksille, kun esimerkiksi…

VIIPURIN GOLF

Kuten monilla muillakin Suomen kentillä, myös Viipurin Golfissa tehdään toimenpiteitä golfareiden viihtyisyyden eteen. Etelä-Saimaa Golf -kentän klubitalon terassilaajennuksen rakentaminen alkoi viime vuoden puolella ja…

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…
Edellinen
Seuraava