RUUKKIGOLF

Rakastu Ruukkiin omassa rauhassa

Peliaikojen saatavuus, ennen muuta Suomen ruuhkaisimpien alueiden golfkentillä, puhuttaa vieraspelaajia läpi golfkesän. Milloin ja mihin aikaan jollekin kentälle pääsee pelaamaan? Tähän kysymykseen simppeli vastaus on Ruukkigolf.

Raaseporissa sijaitseva kenttä on Helsingistä ja läntiseltä Uudeltamaalta kätevästi tavoitettavissa. Kauempaakin saapuville perillä odottaa ihanan idyllinen miljöö maalaisromantiikkaa henkivän klubitalon johdolla. Paikan päällä ei ole enää kiire mihinkään.

Vieraspelaajille peliaikoja on saatavilla jopa niin hyvin, että kesän vilkkaimpia ajankohtia lukuun ottamatta pelaamaan pääsee ilman ajanvarausta. Rauhallisimpina aikoina kentän kierrosajat ovat Suomen nopeimpia, joten ilman ainuttakaan juoksuaskelta 18 reikää menee huomattavan sujuvasti. Kaiken lisäksi arki-iltojen green feet ovat erittäin kilpailukykyiset, jolloin pelejä kannattaa suunnitella esimerkiksi työpäivien päätteeksi.

Ruukkigolfin sloganit kertovat kentän tarinaa

Ruukkigolfissa on useampia mietelauseita, sloganeita, jotka osuvat golfaavan ihmisen mielenmaisemaan helpon mutkattomasti. Ja mikä parasta, Ruukkigolfissa niitä ehtii halutessaan ajattelemaan pelaamisen yhteydessä.

Rakastu Ruukkiin

”Saapuessani ensimmäistä kertaa Ruukkigolfiin, olin haltioitunut tästä kaikesta, minkä ympärillä golfkenttä on. Näihin maisemiin ei kyllästy koskaan. Voin sanoa rakastuneeni Ruukkiin yhä uudestaan ja uudestaan”, tunnelmoi Ruukkigolfin toimitusjohtaja Nina Sampakoski.

Omassa rauhassa

Kaikenlaisen hälinän ja mekastuksen loistaessa Ruukkigolfissa poissaolollaan, kenttään, klubitaloon ja muihin fasiliteetteihin voi tutustua sloganin saattelemana omassa rauhassa. Metsä- ja peltomaisemissa polveilevista väylistä saa parhaan mahdollisen irti, kun lyönteihin voi keskittyä ilman jatkuvaa kiireen tuntua. Samalla kaunis luonto ravitsee golfarin sielua rauhallisen viipyilevästi.

Pelaa sellaisena kuin olet

”Meille ovat tervetulleita pelaamaan kaikki golfin harrastajat. Aloittelijoille täältä löytyy vuokramailoja ja haluamme muutenkin tehdä lajiin tutustumisen mahdollisimman helpoksi. Kenttä haastaa varmasti edistyneemmätkin pelaajat, jos sen pelaa takatiiltä”, Sampakoski sanoo.

Omenatarhureilta golfin rakastajille

Ruukkigolfin alueella on yli 20 000 omenapuuta, joiden sadosta tehdään herkullista omenamehua. Omenapuut alleviivaavat maalaismaista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa vallitsee. Niiden katveessa voi tuntea historian elävän nykyhetkessä.

https://ruukkigolf.fi/

Väylätarina:

Hyvää omenoista!
Ruukkigolfissa 19. väylä, klubiravintola, kruunaa viimeistään herkullisen kokemuksen omenapuiden katveessa. Ensi kesänä RuukkiCider tulee taas rakastetun omppumehun rinnalle! Jos et ole vielä maistanut, niin ensi kesänä on aika maistaa, miltä Ruukki maistuu!

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

Täydellisen golfkokemuksen reseptejä lienee niin monta kuin golfareitakin, mutta Uudenkaupungin golfkentällä noudatetaan vakkasuomalaista perinnereseptiä: rauhallinen ja hyväkuntoinen kenttä, toimiva palvelu ja upea merellinen ympäristö….

LINNA GOLF

Linna Golf kuuluu suomalaisen golfgenren aatelistoon, on mittarina sitten itse golfkenttä tai palveluiden taso. Golfareiden keskuudessa eri kenttien griinien kuntoa verrataan monesti Linna Golfiin,…

KULTARANTA RESORT

Pelkästään Naantalin mainitseminen saa hymyn huulille, ja mielen lentämään aurinkoisesta elämästä tunnettuun lomakaupunkiin Varsinais-Suomen rannoille. Golfaria hymyilyttää entistä enemmän, sillä Kultaranta Resortista löytyy huippulaadukkaat…

NEVAS GOLF

Nevas Golfissa on viimeisen kolmen vuoden aikana kohennettu kaikkia kolmea yhdeksikköä vuorotellen. Nyt Nevakseen suuntaaville on loistouutisia, sillä kentän parannustoimenpiteet on saatu päätökseen ja…

AURINKO GOLF

Runsaat pelioikeusvaihtoehdot ja tasokas seuraopetus vetävät pelaajia Lounais-Suomen suurimpaan golfyhteisöön. Vengan tilan kulttuurimaisemassa Naantalin pohjoispuolella on pelattu golfia vuodesta 2007 lähtien. 18-reikäisen pääkentän lisäksi…

LAHDEN GOLF

Lahden Golfiin on mukava tulla. Siihen kentällä on panostettukin. Klubitalosta lähtien ympäristössä huokuu helposti lähestyttävä tunnelma, jossa jokaisen on mutkatonta viihtyä omana itsenään. ”Meidän…

RUUKKIGOLF

Peliaikojen saatavuus, ennen muuta Suomen ruuhkaisimpien alueiden golfkentillä, puhuttaa vieraspelaajia läpi golfkesän. Milloin ja mihin aikaan jollekin kentälle pääsee pelaamaan? Tähän kysymykseen simppeli vastaus…
Edellinen
Seuraava