TUUSULA GOLF

Tuusula, positiivinen kokemus

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin kunnianhimoisia suunnitelmia vuosille 2024–2030, joiden tarkoitus on nostaa jokaisella osa-alueella tasoa ylöspäin.

”Suunnittelu kohdistuu niin kenttään, harjoitusalueisiin, oheistoimintoihin kuin ilmastomuutoksen seurauksiin ja siitä vastuun kantamiseen omissa toiminnoissa. Näihin asioihin tartutaan jo heti kaudella 2024”, visioi vuoden alusta Tuusulassa toimitusjohtajana aloittanut Ismo Piira.

Piira on 20 vuoden aikana golfyhtiön toimitusjohtajana nähnyt muuttuvat haasteet kentällä ilmaston muuttuessa ja kuinka palveluissa haetaan kokonaisvaltaista kokemusta, pelkän pelikierroksen sijaan.

Klubilla viihtyy helposti hyvän tovin

Kaudelle 2024 klubiravintola on otettu yhtiön omaan hoitoon ja muutoksia on jo tehty merkittävässä määrin. Keskeisen sijainnin takia Uudellamaalla myös yritysten palvelemiseen satsataan tarjoamalla erilaisia kokouspaketteja.

Yli 700 neliön klubirakennus antaa mahdollisuuden monipuoliseen tarjontaan. Klubilla on myös käytössä erillinen etätyöpiste, jotta yksittäinen pelaajakin saa asiat hoidettua ennen tai jälkeen kierroksen.

Tuusulan Golfklubi on aktiivisten osakkeenomistajien ja virkeän seuran luoma tuote, jossa vieraspelaajalle on tehty pelaaminen vaivattomaksi ja kierrosajat pysyvät hyvin kontrollissa.

Klubiravintola ja taukokioski palvelevat koko kesän aamusta iltaan.

Ammattitaitoinen ja motivoitunut kenttähenkilökunta tekee kaikkensa mahdollistaakseen sen, että itse päätuotteesta, golfkierroksesta, jää positiivinen kokemus ja mielellään vielä jotain haastetta seuraavaan kierrokseen.

https://tgk.fi/

Väylätarina:

”Väylien 16 ja 18 välissä on kapea, mutta pitkä vesialue. Pelasimme viimeistä reikää, kun 16 väylältä tuli pallo meidän puolellemme. Minun palloni oli 30 metrin päässä tästä ”lievästi” karanneesta avauksesta, josta jatkoin peliäni. Ennen lyöntiä näkemäni upea kaari griinille ei vastannutkaan todellisuutta, vaan kilkkasin omalla pallollani tämän 16 väylältä tulleen pallon lampeen. Kaveri, joka tuli väylältä 16, oli hieman ihmeissään ja epäuskoinen, kun kerroin hänen pallonsa menneen veteen. Nauruksihan se lopulta meni.”
-Tuusulan Golfklubin kapteeni, Jukka Tuunanen-

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

LAUKAAN PEURUNKAGOLF

Laukaan Peurunkagolfin ainutlaatuinen sijainti kahden järven välissä saa ensikertalaisen haukkomaan henkeään upean luonnon keskellä. ”Kaunis järvimaisema iskee niin suomalaiseen kuin ulkomaalaiseen vieraaseen. Itse asiassa…

ALASTARO GOLF

Kilpapelaajat ovat yleisesti pitäneet Alastaro Golfia yhtenä Suomen parhaista kentistä heti sen valmistumisesta lähtien. Kenttä on mahdollista virittää kansainväliset mitat täyttäville asetuksille, kun esimerkiksi…

ESPOO RINGSIDE GOLF

Ringside Golf on panostanut kilpapelaamiseen, ja se sataa kaikkien pelaajien hyödyksi. Myös kentän tulviminen on historiaa, kun Espoon kaupunki otti puron hoidon vastuulleen. Espoossa…

KEIMOLA GOLF

Keimola Golfin kaksi 18-reikäistä kenttää ovat löytäneet paikkansa pääkaupunkiseudun golfareiden sydämissä. Seuran oma toiminta on elävää ja aktiivista, josta osoituksena on jatkuvasti korkealla pysyvä…

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

Täydellisen golfkokemuksen reseptejä lienee niin monta kuin golfareitakin, mutta Uudenkaupungin golfkentällä noudatetaan vakkasuomalaista perinnereseptiä: rauhallinen ja hyväkuntoinen kenttä, toimiva palvelu ja upea merellinen ympäristö….

MESSILÄ GOLF

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan….
Edellinen
Seuraava