LAHDEN GOLF

Lämminhenkistä ja kotoisaa golfia

Lahden Golfiin on mukava tulla. Siihen kentällä on panostettukin. Klubitalosta lähtien ympäristössä huokuu helposti lähestyttävä tunnelma, jossa jokaisen on mutkatonta viihtyä omana itsenään.

”Meidän yhteisö on hyvin rento ja lämminhenkinen. Klubialue on tiivis, joka luo kodinomaisen fiiliksen myös ensimmäistä kertaa paikalle saapuville”, sanoo toimitusjohtaja Tommi Nikunen.

Vastaanottavainen henki ei jää pelkästään klubille, sillä ensimmäisestä tiiboksista lähtien vieraspelaajat on huomioitu selkeillä väylätauluilla. Niissä olevien lyhyiden ohjeiden jälkeen väylä on miellyttävä pelata, vaikka mukana ei paikallistuntemusta olisikaan.

”Toivottavasti tuollaisten väylän kriittisten paikkojen kertominen helpottaa pelattavuutta. Meillä on erilaisia väyliä, joten tällä tavoin saamme autettua ensikertalaisia saamaan kentästä parhaimman irti.”

Lahden Golfin kentillä on tehty huomattavia parannuksia viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tällä hetkellä on päästy vaiheeseen, jossa kenttiä viimeistellään entistä ehompaan kuntoon.

”Perusasiat ovat kunnossa layoutia myöten. Nyt panostamme muun muassa väylien kuivatukseen ja uskon sen näkyvän jo tänä syksynä. Keskikesällä väylät ovat aina olleet hyvässä iskussa, mutta nyt tehtävillä toimenpiteillä täällä on mukavampaa pelata kesän jälkeenkin”, Nikunen selventää.

Kentällä tehdään perussiistimistä väylien välialueilla ja kaksi lampea kokee myös siivouksen. Näillä tähdätään edelleen parempaan pelikokemukseen. Uusi harjoitusviheriö lisää kokonaisvaltaista palvelua, joten Lahden Golfin 27-reikäisen kenttäkokonaisuuden johdattamana Takkulassa viettää leppoisasti kesäisen golfpäivän.

Lomailijat ja sähköautolla liikkuvat on huomioitu

Sähköautot yleistyvät Suomessa vauhdilla ja osa golfkentistä pystyy vastaamaan niiden vaatimuksiin. Lahden Golf kuuluu näihin kenttiin, sillä sinne on rakennettu sähköautojen latauspaikat.

Monet golfarit kiertävät kesäisin ympäri Suomea matkailuautolla. Karavaanarit voivat huoletta hurauttaa Lahden Golfiin pelaamaan, sillä matkailuautoille löytyy tästä kesästä eteenpäin omat paikkansa.

Lahden Golfin lisäksi Päijät-Hämeessä sijaitsee muitakin mielenkiintoisia golfkohteita. Vierumäen Cookelle mielivät saavat erittäin kilpailukykyiset green feet Lahden Golfin kautta, joten pelisuunnitelma on siinä mielessä jo valmiiksi tehty.

https://www.lahdengolf.fi/

Väylätarina:

”Muutamia vuosia sitten kakkosväylän griinin vieressä olevasta raffista varastettiin ruohoa. Voron matkaan lähti noin kymmenen neliömetriä nurmea.
-Kyllä me tiedetään, että täällä on hyvin hoidettua ruohoa. Ihmeteltiin silti, miksi sitä vietiin raffista, kun tarjolla oli parempaakin nurmea, Tommi Nikunen kertoo.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

ESPOO RINGSIDE GOLF

Ringside Golf on panostanut kilpapelaamiseen, ja se sataa kaikkien pelaajien hyödyksi. Myös kentän tulviminen on historiaa, kun Espoon kaupunki otti puron hoidon vastuulleen. Espoossa…

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…

MESSILÄ GOLF

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan….

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

LINNA GOLF

Linna Golf kuuluu suomalaisen golfgenren aatelistoon, on mittarina sitten itse golfkenttä tai palveluiden taso. Golfareiden keskuudessa eri kenttien griinien kuntoa verrataan monesti Linna Golfiin,…
Edellinen
Seuraava