LAUKAAN PEURUNKAGOLF

Järvi-Suomen kuvankaunis helmi

Laukaan Peurunkagolfin ainutlaatuinen sijainti kahden järven välissä saa ensikertalaisen haukkomaan henkeään upean luonnon keskellä.

”Kaunis järvimaisema iskee niin suomalaiseen kuin ulkomaalaiseen vieraaseen. Itse asiassa vesi elementtinä näkyy lähes jokaiselta väylältä. Vieraspelaajien ensimmäinen kommentti kierroksen jälkeen usein on, että täällähän on varsinainen helmi, josta ei olla tiedetty”, sanoo LPG:n toimitusjohtaja Jani Linna.

Kauneuselementit alkavat välittömästi heti ensimmäiseltä reiältä. Peurunkajärven kannaksella polveilevat väylät ovat kenttäarkkitehti Ronald Freamiä parhaimmillaan. Tarkkana täytyy olla, mutta jonkinlainen palkinto on yrittäjälleen luvassa jokaisella väylällä.

”Teemme raivauksia vuosittain, että saamme järvimaisemaa aina vain paremmin esiin. Kentänhoidossa näkyy yleisesti pitkäjänteinen työ, joten kenttä on ollut timanttisessa kunnossa parin viime vuoden ajan”, Linna kertoo.

Peurunkagolfista löytyvät kaikki nykyaikaiset palvelut, joita golfkentiltä vaaditaan. Harjoitusviheriöt ja range ovat klubitalon vieressä, joten pelivire on helppo hioa kuntoon ennen kierrosta. Sähköautolla voi huoletta saapua pelaamaan, kun parkkipaikalla on uudet sähköautojen latauspisteet.

Kaunista miljöötä on tarjolla myös Kartanoravintola Karlvikin puolella, jonka historia ulottuu 1550-luvulle saakka. Majoituspalvelut ja muut aktiviteetit kylpylästä lähtien löytyvät Peurunkahotellista. Helposti saavutettavissa oleva kohde on siten erinomainen valinta kesän pelireissulle.

Peurunka Spa & Resort majoittaa golfarit

Peurunka on yksi Suomen suosituimmista kylpylähotelleista. Hotellin sijainti vain viiden minuutin ajomatkan päässä golfkentästä, tekee siitä erinomaisen valinnan golfreissujen yöpymiselle.

Hotellissa on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja golfareiden tarpeisiin. Pariskunnat voivat valita viihtyisän hotellihuoneen, jonka lakanoissa sikeät yöunet ovat taatut. Huoneistohotelli on myös oiva vaihtoehto, jos haluaa lomaltaan kotoisan asumisen tuntua ja oman saunan. Kaveriporukat voivat puolestaan siirtyä tasokkaisiin mökkeihin viettämään laatuaikaa pelien jälkeen.

Kylpylän monipuoliset palvelut ovat omiaan rentouttamaan kehon ja mielen. Useista eri altaista pystyy valitsemaan itselleen mieluisimman. Porealtaissa, kylmävesialtaassa, hemmottelualtaassa ja sata metriä pitkässä pitkäjokialtaassa vierailun jälkeen on miellyttävä siirtyä erilaisten saunojen lämpöön.

Kylpylän saunojen lisäksi Peurungan ranta-alueella sijaitsee saunamaailma. Sen tynnyrisaunat ja porealtaat ovat loistava valinta pienten porukoiden saunomispaikaksi. Upeat järvinäköalat kruunaavat kokemuksen.

Peurungasta löytyy modernin kylpylähotellin tavoin useampi ravintola. Kesäbuffa, Peurungan 50v juhlamenu ja Bistron pizzat ja hampurilaiset herauttavat veden kielelle golfpäivien aikana.

Kesäterassi on ennen muuta suomalaiseen sielunmaisemaan menevä ajanviettopaikka, jossa voi nauttia unohtumattomista kesäilloista.

Peurungasta on saatavilla golfpaketteja, jotka sisältävät green feen, majoituksen, aamiaisen ja kylpylän sekä kuntosalien vapaan käytön. Näiden myötä Peurungassa voi viettää useammankin päivän rentouttavan golfloman.

https://lpg.fi/

Väylätarina:

”Väylä #14 tunnetaan nimellä Kankkusväylä. Draivin ländäysalueella oli puu keskellä väylää. Tarina ehkä kertoo, että Laukaan suurin sankari, rallin maailmanmestari Juha Kankkunen olisi osunut avauksellaan aina kyseiseen puuhun. Puu nimettiin siten Kankkuspuuksi. Vaihtoehtoisesti saattaa myös olla, että joku on mahdollisesti antanut ”kankkusessa” ylen puun juurelle. Puu on sittemmin kaatunut, mutta nimi ja erilaiset tarinat ovat jääneet elämään.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

Täydellisen golfkokemuksen reseptejä lienee niin monta kuin golfareitakin, mutta Uudenkaupungin golfkentällä noudatetaan vakkasuomalaista perinnereseptiä: rauhallinen ja hyväkuntoinen kenttä, toimiva palvelu ja upea merellinen ympäristö….

LAHDEN GOLF

Lahden Golfiin on mukava tulla. Siihen kentällä on panostettukin. Klubitalosta lähtien ympäristössä huokuu helposti lähestyttävä tunnelma, jossa jokaisen on mutkatonta viihtyä omana itsenään. ”Meidän…

RUUKKIGOLF

Peliaikojen saatavuus, ennen muuta Suomen ruuhkaisimpien alueiden golfkentillä, puhuttaa vieraspelaajia läpi golfkesän. Milloin ja mihin aikaan jollekin kentälle pääsee pelaamaan? Tähän kysymykseen simppeli vastaus…

NEVAS GOLF

Nevas Golfissa on viimeisen kolmen vuoden aikana kohennettu kaikkia kolmea yhdeksikköä vuorotellen. Nyt Nevakseen suuntaaville on loistouutisia, sillä kentän parannustoimenpiteet on saatu päätökseen ja…

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…
Edellinen
Seuraava