HILL SIDE GOLF

Rauhallista pelaamista kansallismaisemissa

Vain puoli tuntia Kehä III:lta Vihtiin päin on tarjolla elämyksellistä golfia perisuomalaisissa maisemissa. Elämyksen tarjoaa Hill Side Golf, jonka 27-reikäisellä kentällä pääsee pelaamaan seesteisen nautittavaa golfia.

Kentistä Hill on 18-reikäinen uniikki ja kaunis. Sen muodokkaat griinit tuovat lähipeliin mukavaa ilmeikkyyttä ja pitävät pelaamisen mielenkiintoisena koko kierroksen ajan. Kentältä on upeat maisemat historialliseen uusmaalaiseen metsäalueeseen. Luonnonsuojelualueeseen kuuluva Vanjärvi kruunaat näkymät.

”Vaikka sijaitsemme Suomen ruuhkaisimmalla alueella, ei tästä mene esimerkiksi mitään isoa tietä vieressä. Monet vieraspelaajat ovat havainneet kenttämme rauhallisuuden ja pitävät siitä hiljaisuudesta, mikä täällä vallitsee”, sanoo operatiivinen johtaja Petteri Oksanen.

Yhdeksänreikäinen Valley kulkee nimensä mukaisesti laaksossa. Se on kentistä uudempi, joten sitä voi kuvailla helposti sanalla moderni. Alavammalla maalla kulkeva Valley on kentistä tasaisempi. Siellä pääsee lyömään palloa useammalla väylällä toden teolla, joten himmailuun ei ole tarvetta.

Lähteepä sitten kummalle kentälle tahansa, niin ennen kierrosta kannattaa varata hetki aikaa lämmittelyyn. Hill Side Golfin ruohorange on yksi Etelä-Suomen parhaimmista.

Muut palvelut täydentävät kokonaisuuden

Hill Side Golfissa on lähdetty kehittämään golfkeskusta nykyaikaiseen suuntaan. Hittilaji padel on kesäisin ennen muuta ulkona erittäin virikkeellinen peli. Hill Sidessa pääsee pelaamaan padelia käytännössä heti säiden salliessa.

Hill Sideen on rakennettu myös maailmanluokan frisbeegolfkenttä.

”Eräs lajin tunteva henkilö keksi siihen oivaltavan sloganin ”heittämällä paras”, mikä pitää varmasti paikkaansa. Samanlaisia frisbeegolfkenttiä ei ainakaan Suomesta juuri löydy. Jokaisella väylällä on kahdet tiipaikat ja korit. Nämä molemmat lajit puoltavat sitä, että meillä voi viettää koko päivän eri pelejä pelaten”, Oksanen kertoo.

Frisbeegolfkentän voi pelata golfauton kanssa, mikä on edelleen uniikkia.

Toukokuussa Hill Side Golfiin tulee majoituspaikat 25 henkilölle. Näin kesälomareissua suunnitteleville majoitus löytyy aivan kentän vierestä.

”Meille tulee neljä hotellihuonetta, sviitti ja kaksi mökkiä. Majoitus- ja green fee -paketit tarkentuvat kauden alussa.”

Golfaamisen ja varsinkin vieraspelaamisen kannalta mukava on, että kentän kaikki ysit alkavat ja päättyvät klubitalon lähelle. Pitkiä siirtymisiä ei siten ole luvassa ennen tai jälkeen kierroksen.

https://hillside.fi/

Väylätarina:

”Klubipelaajalla on Hill -kentän 9. väylällä elämänsä tilaisuus tehdä albatross. Alamäkeen pelattavalla par-viitosella pääsee onnistuneella avauksella lähestymään griiniä toisella lyönnillä. Mailaksi voi riittää jopa keskirauta. Väylän jälkeen pääsee taukokioskille juhlimaan raikkaan juoman kanssa.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…

AURINKO GOLF

Runsaat pelioikeusvaihtoehdot ja tasokas seuraopetus vetävät pelaajia Lounais-Suomen suurimpaan golfyhteisöön. Vengan tilan kulttuurimaisemassa Naantalin pohjoispuolella on pelattu golfia vuodesta 2007 lähtien. 18-reikäisen pääkentän lisäksi…

MESSILÄ GOLF

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan….

VUOSAARI GOLF

Itä-Helsingissä sijaitseva Vuosaari Golf on maamme kentistä lähimpänä varsinkin Britteinsaarilta tuttuja links-kenttiä. Hyväkuntoiset ja napakat pinnat yhdistettynä komeasti muotoiltuihin pelialueisiin tuovat aimon tuulahduksen linksiä…

MUURAME GOLF

Kun ajaa Jyväskylästä vartin verran etelään, saa vastaansa keskisuomalaisen golfin helmen, Muurame Golfin. Kentällä keskisuomalaisuus näkyy alueelle tyypillisinä maastonmuotoina. Näiden myötä muutamilta väyliltä avautuu…

VIIPURIN GOLF

Kuten monilla muillakin Suomen kentillä, myös Viipurin Golfissa tehdään toimenpiteitä golfareiden viihtyisyyden eteen. Etelä-Saimaa Golf -kentän klubitalon terassilaajennuksen rakentaminen alkoi viime vuoden puolella ja…
Edellinen
Seuraava