NEVAS GOLF

Täysin palkein eteenpäin

Nevas Golfissa on viimeisen kolmen vuoden aikana kohennettu kaikkia kolmea yhdeksikköä vuorotellen. Nyt Nevakseen suuntaaville on loistouutisia, sillä kentän parannustoimenpiteet on saatu päätökseen ja kaikki ysit täysin avoinna pelaamiselle. Ja mikä parasta, kentät ovat paremmassa iskussa kuin koskaan ennen.

Näyttävin ja lopun kaiken eniten pelattavuutta lisännyt parannus tehtiin Karppi-kentän ykkösväylälle. Aikaisemmin kinkkinen par-nelonen rempattiin upeaksi par-kolmoseksi. Kaikessa komeudessaan väylä edustaa Nevasta parhaimmillaan.

”Siitä tuli erittäin näyttävä par 3 -reikä. Griinin ympärillä oleva vesi on elementtinä kaunis ja toki haastava. Uudesta väylästä saatu palaute on ollut suurimmilta osin positiivista, joten tässä uudistuksessa olemme varmasti onnistuneet”, hehkuttaa toimitusjohtaja Henri Nissinen.

Nevaksen avoimesta golfyhteisöstä kertoo, että jäsenistöä kuunnellaan herkällä korvalla, heidän toiveitaan otetaan vastaan ja myös toteutetaan. Kun klubitalo piti maalata, jäsenet saivat äänestää väristä päätyen lopulta samaan kuin aiemmin.

Toinen jäsenten päättämä uudistus koski suoraan kenttää.

”Päädyimme testaamaan muutamaa hybridinurmesta tehtyä tiipaikkaa. Jäsenet saivat päättää kolme keltaista ja kolme punaista tiiboksia, johon hybridinurmi asennetaan. Monet uudistukset ovat olleet jäsenten toivomia, ja he ovat päässeet äänestämään tietyistä yksityiskohdista”, Nissinen kertoo.

Rapu, Kettu ja Karppi – pelaa vaikka kaikki samana päivänä

Nevas Golfin pelaajamäärä on ollut viime vuosina hyvällä tasolla. Nevaksessa vuorollaan yhdeksänreikäisenä pelattavan kentän joka toinen lähtöaika on paikan päältä varattavissa. Se luo mahdollisuuksia ja tervetullutta väljyyttä peliaikoihin.

Koko päivän green feellä varteenotettava kombinaatio on pelata ensin 18 reikää ja lounastauon jälkeen vielä ysi päälle. Viettääpä Nevaksessa kuinka pitkän golfpäivän tahansa, niin ravintolan antimet kannattaa ehdottomasti maistella. Tänä vuonna paikallisten hurjassa suosiossa oleva Ravintola Veljekset tuli takaisin pyörittämään klubiravintolaa.

”Heidän comeback on otettu lämpimästi vastaan ja ratkaisua kehuttu ennen kuin he olivat ehtineet myydä vielä ensimmäistäkään annosta”, Nissinen naurahtaa.

Nevas Golfissa on kaikkien uudistusten myötä menossa vahva nousukiito, joka on syytä käydä vieraspelaajillakin kokemassa.

https://nevasgolf.fi/

Väylätarina:

”Rapu-kentän seiskaväylällä eräs herra löi mielestään vaatimattoman avauslyönnin. Tästä tuohtuneena hän heitti draiverinsa ilmojen teille osuen läheiseen puuhun, johon maila myös jäi. Hän yritti saada mailan puusta alas erilaisin menetelmin siinä onnistumatta. Kuningasratkaisuna herra yritti heittää rautanelosella draiveriaan. Tämän jälkeen molemmat mailat olivat puussa ja apua jouduttiin pyytämään klubitalolta. Tiettävästi herra ei ole enää tekemisissä golfin kanssa.”

Osallistu arvontaan!

Lue lisää

LAUKAAN PEURUNKAGOLF

Laukaan Peurunkagolfin ainutlaatuinen sijainti kahden järven välissä saa ensikertalaisen haukkomaan henkeään upean luonnon keskellä. ”Kaunis järvimaisema iskee niin suomalaiseen kuin ulkomaalaiseen vieraaseen. Itse asiassa…

TUUSULA GOLF

Voisi ajatella, että reilun 40 vuoden ikä tarkoittaisi leppoisaa ja jo vakiintuneiden asioiden pyörittämistä. Tuusulan Golfklubi ei tähän kuoppaan lankea. Työn alla on hyvin…

KULTARANTA RESORT

Pelkästään Naantalin mainitseminen saa hymyn huulille, ja mielen lentämään aurinkoisesta elämästä tunnettuun lomakaupunkiin Varsinais-Suomen rannoille. Golfaria hymyilyttää entistä enemmän, sillä Kultaranta Resortista löytyy huippulaadukkaat…

NEVAS GOLF

Nevas Golfissa on viimeisen kolmen vuoden aikana kohennettu kaikkia kolmea yhdeksikköä vuorotellen. Nyt Nevakseen suuntaaville on loistouutisia, sillä kentän parannustoimenpiteet on saatu päätökseen ja…

AURINKO GOLF

Runsaat pelioikeusvaihtoehdot ja tasokas seuraopetus vetävät pelaajia Lounais-Suomen suurimpaan golfyhteisöön. Vengan tilan kulttuurimaisemassa Naantalin pohjoispuolella on pelattu golfia vuodesta 2007 lähtien. 18-reikäisen pääkentän lisäksi…

MESSILÄ GOLF

Tuoreimmassa Kenttärankingissa Messilä Golf nousi Päijät-Hämeen ykköskentäksi. Erityisesti kentän kunto ja viimeistely ovat olleet golfareiden mieleen. Näistä pelinautintoa suuresti lisäävistä tekijöistä Messilä myös tunnetaan….
Edellinen
Seuraava