Kartanogolf

Vuoden golfseurassa vieraat

otetaan avosylin vastaan 

Joroisissa osakkaat antavat peliaikojaan vieraille.

Tämän vuoden golfgaalassa Kartano Golf oli näyttävästi esillä, sillä kolme palkintoa matkasivat savolaisesta vieraanvaraisuudesta tunnetulle kentälle. Kartano Golf tunnustettiin Vuoden golfseuraksi ja Naisystävällisimmäksi golfyhteisöksi. Näiden lisäksi Ympäristöpalkinto päätyi myös joroslaisten hyppysiin. 

Palkinnot ovat osoitus muun muassa lämminhenkisestä ja maanläheisestä ilmapiiristä, joka Kartano Golfissa vallitsee. 

Tänä vuonna 35 vuotta täyttävä kenttä kehittää jatkuvasti toimintaansa

“Meidän osakkaat ja jäsenet kohtelevat vieraita erityisen hyvin. Osakkaat antavat jopa tarpeen tullen peliaikojaan vieraille”, Kartano Golfin toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen kertoo. 

Sinänsä mistään uudesta ilmiöstä ei ole kysymys, koska Kartano Golfissa vieraspelaajia on arvostettu jo vuosikymmeniä. Kaikki juontaa juurensa lama-ajan jälkeisiin taloudellisesti hankaliin vuosiin 1990-luvun puoliväliin, jolloin Joroisissa ymmärrettiin, että vieraita on syytä kohdella hyvin. 

“Tunnelman luominen ei tavallaan ole ollut tietoista, vaan se on ennemminkin muodostunut tänne. Toki työntekijämme viihtyvät työssään ja se varmasti välittyy kaikille asiakkaille.” 

“Nyt kun olemme saaneet paljon hyvää palautetta tunnelmasta, niin uskomme itsekin, että näin se on. Sitä haluamme tietysti kehittää ja olemme esimerkiksi soittaneet tilanteeseen sopivaa musiikkia terassilla”, Ruuskanen sanoo. 

 

 

Hyvä tunnelma ei ole näkynyt pelkästään vieraspelaajien antaman positiivisen palautteen muodossa. Koko Kartano Golfin yhteisössä on eletty ja tehty töitä mukavassa hengessä. 

“Meillä yrityksen johto on saanut työskennellä rauhassa ja sellaista nokkimista vaikkapa hallituksen suuntaan tai muihin tahoihin ei ole ilmaantunut.” 

Ympäristötekoihin on panostettu 

Kartano Golfissa on tehty paljon töitä luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi. Kentälle on perustettu kukkaniittyjä, hyönteishotelleja ja rakennettu yli sata linnunpönttöäkin. Viimeisimpänä erään jäsenen ideasta kentälle rakennettiin pääskyhotelli, joita ei tiettävästi ainakaan muilla golfkentillä vielä ole. 

Tänä vuonna 35 vuotta täyttävä kenttä kehittää jatkuvasti toimintaansa. 

“Viime vuonna uusimme bunkkerihiekat, mikä tekee kentästä entistä pelattavamman. Joka vuosi pyritään tekemään jotain.” 

https://kartanogolf.fi/

Kentän hidden gem

Pääskyhotelli. Kentän erikoinen katseenvangitsija. “Herättää ihmetystä ja niin sen pitää tehdäkin”, Petteri Ruuskanen naurahtaa.

[osallistu_arvontaan_button]

Lue lisää

Tuusulan Golfklubi

Kunniakkaaseen 40 vuoden ikään ehtinyt Tuusulan Golfklubi toivottaa tänäkin kesänä kaikki golfin harrastajat pelaamaan Tuusulaan. Ja mikä Tuusulassa on pelatessa, sillä kentälle löytääkseen ei…

Nordcenter Golf

Golfpäivän suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Mihin kohtaan golfkautta reissun ajoittaisi, mille kentälle menisi, entä kuka lähtisi peliseuraksi? Näitä asioita on hyvä alkaa jo hiljalleen…

Golf Talma

Golf Talman erinomainen sijainti Nelostien läheisyydessä Sipoossa on omiaan houkuttelemaan Uudellemaalle suuntaavia golfareita. Pelkän sijainnin varaan Talmassa ei ole laskettu, sillä kaksi erinomaista 18-reikäistä…

Hirvihaaran Golf

Keski-Uudellamaalla sijaitseva Hirvihaaran Golf ottaa vieraspelaajat avosylin vastaan. Vieraspelaajille löytyy myös peliaikoja, koska kentän osakaspelaaminen suhteessa kokonaiskierrosmäärään on melko pieni. Hyvin saatavilla olevien lähtöaikojen…

Nevas Golf

Nevas Golfissa on tekemisen meininki päällä. 27-reikäisellä kentällä on tehty viime vuosien aikana parannuksia, jotka sujuvoittavat ja nopeuttavat pelaamista. Sama tahti jatkuu tulevaisuudessakin. Ohjenuorana…

Hartola Golf

Paikallisen mikroilmaston myötämielisellä avustuksella Hartola Golf pääsee avaamaan kenttänsä kesägriineille hyvissä ajoin keväällä. Tunnin ajomatka niin Jyväskylästä kuin Lahdesta takaa sen, että myös tulevaisuudessa…
Edellinen
Seuraava