Kartanogolf

Vuoden golfseurassa vieraat

otetaan avosylin vastaan 

Joroisissa osakkaat antavat peliaikojaan vieraille.

Tämän vuoden golfgaalassa Kartano Golf oli näyttävästi esillä, sillä kolme palkintoa matkasivat savolaisesta vieraanvaraisuudesta tunnetulle kentälle. Kartano Golf tunnustettiin Vuoden golfseuraksi ja Naisystävällisimmäksi golfyhteisöksi. Näiden lisäksi Ympäristöpalkinto päätyi myös joroslaisten hyppysiin. 

Palkinnot ovat osoitus muun muassa lämminhenkisestä ja maanläheisestä ilmapiiristä, joka Kartano Golfissa vallitsee. 

Tänä vuonna 35 vuotta täyttävä kenttä kehittää jatkuvasti toimintaansa

“Meidän osakkaat ja jäsenet kohtelevat vieraita erityisen hyvin. Osakkaat antavat jopa tarpeen tullen peliaikojaan vieraille”, Kartano Golfin toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen kertoo. 

Sinänsä mistään uudesta ilmiöstä ei ole kysymys, koska Kartano Golfissa vieraspelaajia on arvostettu jo vuosikymmeniä. Kaikki juontaa juurensa lama-ajan jälkeisiin taloudellisesti hankaliin vuosiin 1990-luvun puoliväliin, jolloin Joroisissa ymmärrettiin, että vieraita on syytä kohdella hyvin. 

“Tunnelman luominen ei tavallaan ole ollut tietoista, vaan se on ennemminkin muodostunut tänne. Toki työntekijämme viihtyvät työssään ja se varmasti välittyy kaikille asiakkaille.” 

“Nyt kun olemme saaneet paljon hyvää palautetta tunnelmasta, niin uskomme itsekin, että näin se on. Sitä haluamme tietysti kehittää ja olemme esimerkiksi soittaneet tilanteeseen sopivaa musiikkia terassilla”, Ruuskanen sanoo. 

 

 

Hyvä tunnelma ei ole näkynyt pelkästään vieraspelaajien antaman positiivisen palautteen muodossa. Koko Kartano Golfin yhteisössä on eletty ja tehty töitä mukavassa hengessä. 

“Meillä yrityksen johto on saanut työskennellä rauhassa ja sellaista nokkimista vaikkapa hallituksen suuntaan tai muihin tahoihin ei ole ilmaantunut.” 

Ympäristötekoihin on panostettu 

Kartano Golfissa on tehty paljon töitä luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi. Kentälle on perustettu kukkaniittyjä, hyönteishotelleja ja rakennettu yli sata linnunpönttöäkin. Viimeisimpänä erään jäsenen ideasta kentälle rakennettiin pääskyhotelli, joita ei tiettävästi ainakaan muilla golfkentillä vielä ole. 

Tänä vuonna 35 vuotta täyttävä kenttä kehittää jatkuvasti toimintaansa. 

“Viime vuonna uusimme bunkkerihiekat, mikä tekee kentästä entistä pelattavamman. Joka vuosi pyritään tekemään jotain.” 

https://kartanogolf.fi/

Kentän hidden gem

Pääskyhotelli. Kentän erikoinen katseenvangitsija. “Herättää ihmetystä ja niin sen pitää tehdäkin”, Petteri Ruuskanen naurahtaa.

[osallistu_arvontaan_button]

Lue lisää

Nevas Golf

Nevas Golfissa on tekemisen meininki päällä. 27-reikäisellä kentällä on tehty viime vuosien aikana parannuksia, jotka sujuvoittavat ja nopeuttavat pelaamista. Sama tahti jatkuu tulevaisuudessakin. Ohjenuorana…

Golf Talma

Golf Talman erinomainen sijainti Nelostien läheisyydessä Sipoossa on omiaan houkuttelemaan Uudellemaalle suuntaavia golfareita. Pelkän sijainnin varaan Talmassa ei ole laskettu, sillä kaksi erinomaista 18-reikäistä…

Eke Golf

Luonto on Eke Golfille tärkeä. Siellä juoksentelee kaiken maailman eläimiä ja niitä on hauskaa katsella pelaamisen aikana. Luonto näyttää kentällä parhaita puoliaan maisemienkin osalta….

Hartola Golf

Paikallisen mikroilmaston myötämielisellä avustuksella Hartola Golf pääsee avaamaan kenttänsä kesägriineille hyvissä ajoin keväällä. Tunnin ajomatka niin Jyväskylästä kuin Lahdesta takaa sen, että myös tulevaisuudessa…

Muurame Golf

Muurame Golfin sijainti aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia suomalaisgolfareille. Tässä teille ilmoitus: Muurame Golf sijaitsee Jyväskylästä vartti etelään. Toisin sanoen, lähestyy sitten Jyväskylää mistä päin…

Kultaranta Resort

Suomennettuna resort tarkoittaa lomakohdetta tai virkistäytymispaikkaa. Kultaranta Resortissa pääsee lomalla virkistäytymään suurten nautintojen saattelemana. Sujuvat ja mielekkäät palvelut takaavat, että Kultarannan porteista sisään mentäessä…

Koski-Golf

Kenttäesittelyt noudattavat maailmanlaajuisesti samankaltaista linjaa. Koski-Golfin nettisivuilla väylät tuodaan esiin hauskojen tarinoiden kautta. Jo pelkän yleissivistyksen puolesta ne ovat mielenkiintoista luettavaa. Toki, välillä vuosisatojen…
Edellinen
Seuraava