Viipurin Golf

Tunteita ja tuuletuksia 

Lappeenrantalainen golf ei jätä kylmäksi.

Viipurin Golf koostuu kahdesta kentästä. Aivan Lappeenrannan keskustan vieressä sijaitseva Kahilanniemi on 9-reikäinen, puistomainen kenttä Saimaan äärellä. Varsinkin vähemmän pelanneille se on loistava mahdollisuus päästä kiinni golfin saloihin. Noin 10 minuutin päässä sijaitseva Etelä-Saimaa Golf on täysimittainen, maamme kruununjalokiviin lukeutuva huippukaunis kenttä. 

Etelä-Karjalaan suuntaaville pelaajille on mukavia uutisia Viipurin Golfin toimesta. Saman päivän aikana molemmat kentät pelattaessa green feestä saa -20% alennuksen. 

“Aamupäivällä Kahilanniemeen ja sieltä Etelä-Saimaalle lounaan kautta toiselle kierrokselle”, vinkkaa Viipurin Golfin toimitusjohtaja Kari Kalin. 

Lappeenrannassa ei ole jääty laakereille lepäämään pelaajien kehuessa kilpaa kenttää niin Golfpisteen kenttärankingissa kuin terassiparlamenteissakin. Terassista puhuttaessa Etelä-Saimaalla on aloitettu terassilaajennus, joka entisestään lisää viihtyvyyttä klubitalon ympäristössä. Näkymät paranevat 18 reiän griinille ja kymppiväylälle. 

Kentällä kakkosviheriötä laajennetaan, ja se on pelattavissa täydessä iskussaan loppukaudesta. Laajennusosan myötä griinille saadaan lisää mielenkiintoisia lipunpaikkoja. Harjoitusalueella rangen pallokone uusitaan, joten ennen kierrosta on mukava ottaa tuntumaa mailoihin puhtailla palloilla. 

“Näiden lisäksi uudistamme yleisilmettä klubilla ja viestinnässämme”, Kalin kertoo. 

Kaunista ja historiallista 

Etelä-Saimaan kenttä kulkee nimensä mukaisesti luonnonkauniin Saimaan rannoilla. Ihasteltavaa riittää koko kierroksen ajaksi. Ensimmäisen yhdeksän reiän aikana on useita väyliä, joissa pystyy aistimaan suomalaista järvimaisemaa kaikessa hienoudessaan. Upeat maisemat jatkuvat väylillä 10–13, joilla kaikilla järvi on myös pelissä mukana. 

Kenttä kuuluu siihen joukkoon, jossa tuloksellisesti onnistuneen kierroksen jälkeen tietää pelanneensa oikeasti hyvin. 

Historian jyhkevää havinaa tuo kentän läpi kulkeva Salpalinja. Panssariesteet ja taisteluhaudat ovat edelleen selkeästi erotettavissa muusta maisemasta. 

Kentän hidden gem

Etelä-Saimaa väylä #10. Menee monella ihon alle, mutta on maltillisella pelaamisella erittäin palkitseva väylä. Jos pallo katoaa veteen, niin VG:n juniorit kuitenkin kiittävät. Vesipallot myydään juniorityön hyväksi. 

Lue lisää

Viipurin Golf

Viipurin Golf koostuu kahdesta kentästä. Aivan Lappeenrannan keskustan vieressä sijaitseva Kahilanniemi on 9-reikäinen, puistomainen kenttä Saimaan äärellä. Varsinkin vähemmän pelanneille se on loistava mahdollisuus…

Hartola Golf

Paikallisen mikroilmaston myötämielisellä avustuksella Hartola Golf pääsee avaamaan kenttänsä kesägriineille hyvissä ajoin keväällä. Tunnin ajomatka niin Jyväskylästä kuin Lahdesta takaa sen, että myös tulevaisuudessa…

Eke Golf

Luonto on Eke Golfille tärkeä. Siellä juoksentelee kaiken maailman eläimiä ja niitä on hauskaa katsella pelaamisen aikana. Luonto näyttää kentällä parhaita puoliaan maisemienkin osalta….

Golf Talma

Golf Talman erinomainen sijainti Nelostien läheisyydessä Sipoossa on omiaan houkuttelemaan Uudellemaalle suuntaavia golfareita. Pelkän sijainnin varaan Talmassa ei ole laskettu, sillä kaksi erinomaista 18-reikäistä…
Edellinen
Seuraava