Nordcenter Golf

Tiiaika varaukseen ja Nordcenteriin 

Nordcenterin kaksi upeaa kenttää muodostavat ainutlaatuisen golfkeskuksen.

Golfpäivän suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Mihin kohtaan golfkautta reissun ajoittaisi, mille kentälle menisi, entä kuka lähtisi peliseuraksi? Näitä asioita on hyvä alkaa jo hiljalleen pohtia, sillä golfpäivä Nordcenterissä on tämän kesän ehdoton kohokohta. 

Raaseporissa sijaitseva Nordcenter Golf & Country Club on kahden kenttänsä, Benzin ja Freamin, kanssa yksi Suomen arvostetuimpia golfkeskuksia. Nyt Nordcenterissä ollaan myös entistä avoimemmin sylin toivottamassa vieraspelaajat tervetulleeksi nauttimaan huippuluokan golfkokemuksista. 

”Olemme päivittäneet green fee -hintojamme alaspäin. Nyt meidän alin hintakategoriamme on 50 euroa, ja kalleimmillaan green fee maksaa 90 euroa”, Nordcenterin toimitusjohtaja Antti Ahti kertoo. 

Eikä tässä vielä kaikki. Nyt vieraspelaajia hemmotellaan myös todella joustavilla varausaikatauluilla, sillä tiiajan saa varattua itselleen jo kaksi viikkoa etukäteen, kun varaus on tehty ja maksettu Teetime-palvelun kautta. 

Muutos varauskäytäntöihin on Ahdin mukaan tehty vieraspelaajien kesäsuunnitelmien helpottamiseksi. 

”Tiedostamme, että kentän sijainti on sellainen, että monille se tarkoittaa päiväretkeä. Nyt on sitten mahdollista suunnitella pelaaminen hyvissä ajoin, kun tiiajan voi varata kaksi viikkoa etukäteen.” 

 

 

 

Vieraspelaamista koskevat myös peliliput, joita on aiempina vuosina ollut myynnissä eri kanavissa. Nordcenterissä luovuttiin jälleenmyytävistä pelilipuista, ja tästä kaudesta eteenpäin green fee -kauppa kulkee caddiemasterin tiskin kautta. 

Pelireissun suunnitteluun kuuluu myös oikean majoituksen löytäminen, jos on lähtenyt pidemmältä reissuun tai haluaa muuten viettää nautinnollisen loman Lounais-Suomen rannikkomaisemissa. Nordcenterin klubin läheisyydessä on majoituskapasiteettia 30 hengelle, joten merta edemmäksi ei tarvitse lähteä yöpaikkaakaan etsimään, kun Nordcenteriin tulee pelaamaan. 

No kummalle kentälle sitten Nordcenterissä kannattaa mennä pelaamaan? Ahti toivottaa vieraat avosylin vastaan kummallekin kentälle, ja etenkin arkisin tilaa löytyy hienosti sekä Benziltä että Freamilta. 

Kentistä haastavampi on Fream, joka on myös usein vieraspelaajien suosiossa. Ensi kesänä Freamilla pelataan niin junioreiden, mid-ikäisten kuin yleisen sarjankin kotimaan ykköskisoja, kun Finnish Junior Tour, Mid Tour ja Finnish Tour yhdessä Nordic Liigan kanssa saapuvat Nordcenteriin. 

”Fream on haastava kisakenttä, ja on hienoa sekä meidän että kiertueiden kannalta, että pelaajat pääsevät pelaamaan tiukkaa kenttää”, Ahti korostaa. 

Olit sitten kilpailujen perässä matkaava aktiivigolfari tai rennosta lomagolfista nauttiva harrastaja, Nordcenteristä löytyvät upeat pelimahdollisuudet kaikille. 

https://nordcenter.fi/

Kentän hidden gem:

Klubitalona toimivan Åminnen kartanon historia ulottuu 1500-luvulle saakka. Tarinat kartanon aaveesta ovat kiertäneet sukupolvelta toiselle vuosisatojen ajan. Aave asustelee kartanon ullakolla ja sen voi suotuisalla säällä nähdä ullakon ikkunasta. 

 

[osallistu_arvontaan_button]

Lue lisää

Master Golf

Golfkierroksia voi olla monenlaisia, mutta jos haluaa kokonaisvaltaisen golfelämyksen, on silloin hyvä ottaa suunnaksi Master Golf. Espoossa Kehä III:n kupeessa sijaitsevan 36-reikäisen golfkohteen tarjoama…

Koski-Golf

Kenttäesittelyt noudattavat maailmanlaajuisesti samankaltaista linjaa. Koski-Golfin nettisivuilla väylät tuodaan esiin hauskojen tarinoiden kautta. Jo pelkän yleissivistyksen puolesta ne ovat mielenkiintoista luettavaa. Toki, välillä vuosisatojen…

Ruuhikoski Golf

Maineikas kenttäarkkitehti Robert Trent Jones Jr. on todennut, että “we listen to the land first, then we speak”. Seinäjoen Ruuhikoski Golfissa “kuunteleminen” ja “puhuminen”…

Ruukki Golf

“Kuuntele.” “Ai mitä?” “Nimenomaan. Täällä ei kuulu muuta kuin luonnonääniä.”  Viime kaudella kesken kierroksen käyty juttelu ruukkilaisten golfareiden välillä kuvastaa ainutlaatuista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa…
Edellinen
Seuraava