Nurmijärvi Golf

Rentoa fiilistä ja hyvää ilmapiiriä 

Nurmijärvellä taistellaan inflaatiota vastaan ja halutaan tarjota pelimahdollisuuksia maltilliseen hintaan.

Nurmijärvi Golfissa oppinsa saaneet Henri Satama ja Ossi Mikkola ovat pelanneet jo vuosia ammattilaisina. Nyt heidän golfurillaan kääntyy uusi sivu, sillä molemmat aloittavat Nurmijärven opettavina ammattilaisina. 

“Nyt meillä on täällä katu-uskottavat jätkät hommissa. Se on näkyvä muutos tähän toimintaan. Nuoret kundit tuovat lisää vauhtia”, paaluttaa Nurmijärvi Golfin toimitusjohtaja Kari Piippo. 

“Onhan se myös hienoa oppilaan näkökulmasta, että opettaja pystyy näyttämään haettavan lyönnin itse.” 

Nurmijärvi Golfin voisi sanoa olevan raikkaassa vaiheessa muutenkin kuin kahden uuden pron myötä. Klubitalon ravintola kuuluu nykyään golfyhtiölle, mikä mahdollistaa erilaisten palvelujen tarjoamisen kuin ennen. 

“Pystymme pitämään ihan eri hintatason, kun on oma ravintola. Olemme siten kokonaisvaltaisesti asiakasystävällisiä. Minua henkilökohtaisesti hirvittää toteutuva inflaatio, kun ihmisillä ei ole kohta varaa tehdä mitään. Me mennään tässä asiassa vastavirtaan, vaikka ympäristö on muuta mieltä”, Piippo sanoo. 

Piipon sanoille saa katetta esimerkiksi green feen hinnoista, jotka pidettiin viime vuoden tasolla. Ravintolan hinnat tulevat jopa putoamaan aikaisemmasta. 

“Mielestäni ihmisillä pitää olla mahdollisuus pelata golfia ja syödäkin siihen päälle. Buffetin hinta on tällä kaudella 10,90 euroa ja ruoka on vielä laadukasta.” 

Muitakin täkyjä ravintolan puolelta löytyy. Esimerkiksi porsaanleike ranskalaisilla maksaa 12 euroa. Oluen saa 6,50 eurolla. 

“Kyllä me täällä viikonlopun happy hour tullaan myös kesällä testaamaan. Tuoppi olutta vitosella, niin katsotaan, liikkuuko jengi”, Piippo heittää. 

A-, B- ja C-radat muodostavat monipuolisen kenttäkokonaisuuden 

Nurmijärvi Golfissa on kolme yhdeksän reiän lenkkiä, joista jokin kombinaatio on aina 18 reiän kenttänä. Rauhalliset, kumpuilevat ja luonnonkauniit metsämaisemat ovat haaste joka pelaajalle tasoitukseen katsomatta. 

Aloittelijoille ja golfiin vasta tutustuville yhdeksänreikäinen par 3 -kenttä on loistava mahdollisuus innostua golfista entistä enemmän. Kaiken kaikkiaan Nurmijärvi Golf tarjoaa kokonaisvaltaisia golfelämyksiä ja kattavia nautintoja kaikenlaisille pelaajille. 

https://nurmijarvigolf.fi/

Kentän hidden gem

Viihtyisän puistomaisen kentän kohokohta ovat laadukkaat viheriöt! Kenttämestarin korkean ammattitaidon seurauksena Nurmijärvellä nautitaan nopeista ja tasalaatuisista viheriöistä, jotka vuodesta toiseen saavat hyvän palautteen pelaajilta. 

Lue lisää

Muurame Golf

Muurame Golfin sijainti aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia suomalaisgolfareille. Tässä teille ilmoitus: Muurame Golf sijaitsee Jyväskylästä vartti etelään. Toisin sanoen, lähestyy sitten Jyväskylää mistä päin…

Golf Talma

Golf Talman erinomainen sijainti Nelostien läheisyydessä Sipoossa on omiaan houkuttelemaan Uudellemaalle suuntaavia golfareita. Pelkän sijainnin varaan Talmassa ei ole laskettu, sillä kaksi erinomaista 18-reikäistä…

Eke Golf

Luonto on Eke Golfille tärkeä. Siellä juoksentelee kaiken maailman eläimiä ja niitä on hauskaa katsella pelaamisen aikana. Luonto näyttää kentällä parhaita puoliaan maisemienkin osalta….

Nordcenter Golf

Golfpäivän suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Mihin kohtaan golfkautta reissun ajoittaisi, mille kentälle menisi, entä kuka lähtisi peliseuraksi? Näitä asioita on hyvä alkaa jo hiljalleen…

Ruukki Golf

“Kuuntele.” “Ai mitä?” “Nimenomaan. Täällä ei kuulu muuta kuin luonnonääniä.”  Viime kaudella kesken kierroksen käyty juttelu ruukkilaisten golfareiden välillä kuvastaa ainutlaatuista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa…

Nevas Golf

Nevas Golfissa on tekemisen meininki päällä. 27-reikäisellä kentällä on tehty viime vuosien aikana parannuksia, jotka sujuvoittavat ja nopeuttavat pelaamista. Sama tahti jatkuu tulevaisuudessakin. Ohjenuorana…
Edellinen
Seuraava