Nurmijärvi Golf

Rentoa fiilistä ja hyvää ilmapiiriä 

Nurmijärvellä taistellaan inflaatiota vastaan ja halutaan tarjota pelimahdollisuuksia maltilliseen hintaan.

Nurmijärvi Golfissa oppinsa saaneet Henri Satama ja Ossi Mikkola ovat pelanneet jo vuosia ammattilaisina. Nyt heidän golfurillaan kääntyy uusi sivu, sillä molemmat aloittavat Nurmijärven opettavina ammattilaisina. 

“Nyt meillä on täällä katu-uskottavat jätkät hommissa. Se on näkyvä muutos tähän toimintaan. Nuoret kundit tuovat lisää vauhtia”, paaluttaa Nurmijärvi Golfin toimitusjohtaja Kari Piippo. 

“Onhan se myös hienoa oppilaan näkökulmasta, että opettaja pystyy näyttämään haettavan lyönnin itse.” 

Nurmijärvi Golfin voisi sanoa olevan raikkaassa vaiheessa muutenkin kuin kahden uuden pron myötä. Klubitalon ravintola kuuluu nykyään golfyhtiölle, mikä mahdollistaa erilaisten palvelujen tarjoamisen kuin ennen. 

“Pystymme pitämään ihan eri hintatason, kun on oma ravintola. Olemme siten kokonaisvaltaisesti asiakasystävällisiä. Minua henkilökohtaisesti hirvittää toteutuva inflaatio, kun ihmisillä ei ole kohta varaa tehdä mitään. Me mennään tässä asiassa vastavirtaan, vaikka ympäristö on muuta mieltä”, Piippo sanoo. 

Piipon sanoille saa katetta esimerkiksi green feen hinnoista, jotka pidettiin viime vuoden tasolla. Ravintolan hinnat tulevat jopa putoamaan aikaisemmasta. 

“Mielestäni ihmisillä pitää olla mahdollisuus pelata golfia ja syödäkin siihen päälle. Buffetin hinta on tällä kaudella 10,90 euroa ja ruoka on vielä laadukasta.” 

Muitakin täkyjä ravintolan puolelta löytyy. Esimerkiksi porsaanleike ranskalaisilla maksaa 12 euroa. Oluen saa 6,50 eurolla. 

“Kyllä me täällä viikonlopun happy hour tullaan myös kesällä testaamaan. Tuoppi olutta vitosella, niin katsotaan, liikkuuko jengi”, Piippo heittää. 

A-, B- ja C-radat muodostavat monipuolisen kenttäkokonaisuuden 

Nurmijärvi Golfissa on kolme yhdeksän reiän lenkkiä, joista jokin kombinaatio on aina 18 reiän kenttänä. Rauhalliset, kumpuilevat ja luonnonkauniit metsämaisemat ovat haaste joka pelaajalle tasoitukseen katsomatta. 

Aloittelijoille ja golfiin vasta tutustuville yhdeksänreikäinen par 3 -kenttä on loistava mahdollisuus innostua golfista entistä enemmän. Kaiken kaikkiaan Nurmijärvi Golf tarjoaa kokonaisvaltaisia golfelämyksiä ja kattavia nautintoja kaikenlaisille pelaajille. 

https://nurmijarvigolf.fi/

Kentän hidden gem

Viihtyisän puistomaisen kentän kohokohta ovat laadukkaat viheriöt! Kenttämestarin korkean ammattitaidon seurauksena Nurmijärvellä nautitaan nopeista ja tasalaatuisista viheriöistä, jotka vuodesta toiseen saavat hyvän palautteen pelaajilta. 

[osallistu_arvontaan_button]

Lue lisää

Master Golf

Golfkierroksia voi olla monenlaisia, mutta jos haluaa kokonaisvaltaisen golfelämyksen, on silloin hyvä ottaa suunnaksi Master Golf. Espoossa Kehä III:n kupeessa sijaitsevan 36-reikäisen golfkohteen tarjoama…

Kultaranta Resort

Suomennettuna resort tarkoittaa lomakohdetta tai virkistäytymispaikkaa. Kultaranta Resortissa pääsee lomalla virkistäytymään suurten nautintojen saattelemana. Sujuvat ja mielekkäät palvelut takaavat, että Kultarannan porteista sisään mentäessä…

Tuusulan Golfklubi

Kunniakkaaseen 40 vuoden ikään ehtinyt Tuusulan Golfklubi toivottaa tänäkin kesänä kaikki golfin harrastajat pelaamaan Tuusulaan. Ja mikä Tuusulassa on pelatessa, sillä kentälle löytääkseen ei…

Koski-Golf

Kenttäesittelyt noudattavat maailmanlaajuisesti samankaltaista linjaa. Koski-Golfin nettisivuilla väylät tuodaan esiin hauskojen tarinoiden kautta. Jo pelkän yleissivistyksen puolesta ne ovat mielenkiintoista luettavaa. Toki, välillä vuosisatojen…

Viipurin Golf

Viipurin Golf koostuu kahdesta kentästä. Aivan Lappeenrannan keskustan vieressä sijaitseva Kahilanniemi on 9-reikäinen, puistomainen kenttä Saimaan äärellä. Varsinkin vähemmän pelanneille se on loistava mahdollisuus…

Hirvihaaran Golf

Keski-Uudellamaalla sijaitseva Hirvihaaran Golf ottaa vieraspelaajat avosylin vastaan. Vieraspelaajille löytyy myös peliaikoja, koska kentän osakaspelaaminen suhteessa kokonaiskierrosmäärään on melko pieni. Hyvin saatavilla olevien lähtöaikojen…
Edellinen
Seuraava