Muurame Golf

Rennosti näyttävää pelaamista 

Korkeuserot tuovat visuaalisen ja urheilullisen vivahteen peliin.

Muurame Golfin sijainti aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia suomalaisgolfareille. Tässä teille ilmoitus: Muurame Golf sijaitsee Jyväskylästä vartti etelään. Toisin sanoen, lähestyy sitten Jyväskylää mistä päin tahansa, niin Muurame ei poikkea reitiltä liiaksi. 

Muurame Golf on rakennettu Keski-Suomelle tyypilliseen kumpuilevaan maastoon. Korkeuserot tulevat konkreettisesti selväksi 18 reiän kierroksella. Kentän korkeimmilta kohdilta on huikeat näkymät, jotka takuulla jäävät pelaajien mieleen. Urheilukaupunki Jyväskylän reipas tuulahdus hengittää Muurame Golfin maisemissa, jossa golfista on otettavissa halutessaan irti sen urheilulliset hyödyt parhaimmillaan.

 

Golfkenttien asiakaspalvelu on yleinen puheenaihe ja monet kentät ainakin sanovat panostavansa siihen. Muuramessa ei ole jääty pelkästään kauniiden puheiden tasolle, vaan asiakaslähtöinen palvelualttius on iskostettu koko henkilökunnan päivittäiseen toimintaan. 

“Olemme panostaneet siihen, että asiakas palvellaan ja huomioidaan mahdollisimman hyvin. Meillä caddiemastereiden rekrytoinnit ovat osuneet nappiin, ja he ymmärtävät asiakaspalvelun tärkeyden. Kenttähenkilökunnan kanssa olemme myös käyneet läpi, että he ovat asiakaspalvelutehtävissä”, sanoo Muurame Golfin toimitusjohtaja Joonas Nieminen. 

Henkilökunnan luoman ilmapiirin taustalla on luoda pelikokemuksesta viihtyisä. Vaikka golfin imago jäykkähenkisenä lajina on hälvenemään päin, siitä irti pääseminen ei lopulta tapahdu hetkessä. Leppoisamman hengen eteen täytyy tehdä töitä. 

“Haluamme, että täällä on rento tunnelma. Siitä olemme saaneet paljon hyvää palautetta, että täällä on viihtyisää viettää vapaa-aikaa. Pelaajat saavat olla omanlaisiaan ja siitä huolimatta he voivat noudattaa golfetikettiä rennosti, muut huomioiden.” 

Rentous ja viihtyisyys siirtyvät caddiemasterin toimistosta tai ravintolasta sujuvasti kentällekin. Muurame Golfissa on panostettu joka vuosi kentän pelattavuuteen. Käytännössä se on tarkoittanut muun muassa kentän reuna-alueiden siistimistä. Sekin on vienyt oman aikansa, mutta tällä hetkellä pelattavuus on huomattavasti takavuosia paremmalla tasolla. 

“Jos joskus löi raffista vähänkin sivuun, niin pallo oli jossain ryteikössä. Nyt saa suurin piirtein lyödä avauksen mihin vaan ja pallo löytyy”, Nieminen naurahtaa. 

Jyväskylän seudulla riittää vesistöjä Päijänteestä lähtien. Muurame Golfin erikoisuus onkin, että siellä ei ole alueelle tunnusomaisia järviä. Kaikki kentällä olevat vesiesteet ovat kasteluveden varastointia varten. Vedet tulevat näihin lampiin sateina tai valumavesinä. 

https://muuramegolf.fi/

Kentän hidden gem

Väylä 16. Par 5, joka lyödään ylhäältä alaspäin. Vasemmalla out, oikealla out. Dogleg ennen lähestymistä, joka lyödään saarigriinille. Monen elementin väylä. Jos teet parin, niin tuuleta ihmeessä! 

Lue lisää

Master Golf

Golfkierroksia voi olla monenlaisia, mutta jos haluaa kokonaisvaltaisen golfelämyksen, on silloin hyvä ottaa suunnaksi Master Golf. Espoossa Kehä III:n kupeessa sijaitsevan 36-reikäisen golfkohteen tarjoama…

Golf Talma

Golf Talman erinomainen sijainti Nelostien läheisyydessä Sipoossa on omiaan houkuttelemaan Uudellemaalle suuntaavia golfareita. Pelkän sijainnin varaan Talmassa ei ole laskettu, sillä kaksi erinomaista 18-reikäistä…

Ruukki Golf

“Kuuntele.” “Ai mitä?” “Nimenomaan. Täällä ei kuulu muuta kuin luonnonääniä.”  Viime kaudella kesken kierroksen käyty juttelu ruukkilaisten golfareiden välillä kuvastaa ainutlaatuista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa…

Hartola Golf

Paikallisen mikroilmaston myötämielisellä avustuksella Hartola Golf pääsee avaamaan kenttänsä kesägriineille hyvissä ajoin keväällä. Tunnin ajomatka niin Jyväskylästä kuin Lahdesta takaa sen, että myös tulevaisuudessa…

Tuusulan Golfklubi

Kunniakkaaseen 40 vuoden ikään ehtinyt Tuusulan Golfklubi toivottaa tänäkin kesänä kaikki golfin harrastajat pelaamaan Tuusulaan. Ja mikä Tuusulassa on pelatessa, sillä kentälle löytääkseen ei…

Ruuhikoski Golf

Maineikas kenttäarkkitehti Robert Trent Jones Jr. on todennut, että “we listen to the land first, then we speak”. Seinäjoen Ruuhikoski Golfissa “kuunteleminen” ja “puhuminen”…
Edellinen
Seuraava