Kullo Golf

Metsämaisemissa maukasta pelaamista 

Hyödynnä Kulloon uusittuja harjoitusalueita kierroksen yhteydessä.

Ennen golfkierrosta tapahtuvaan lämmittelyyn on tapoja varmasti niin paljon kuin on pelaajiakin. Joku lämmittelee autoradion tahdissa ja kävelee suoraan tiiboksiin. Joku toinen navigoi klubiravintolan kautta ykkösen tiille. Sinänsä nämä ovat toimivia vaihtoehtoja, mutta jos haluaa (todennäköisesti) maksimoida tuloksellisen golfsuorituksen on syytä suunnata rangelle ennen kierrosta. 

Varsinkin Kullo Golfissa rangella asioiminen kannattaa sisällyttää golfpäivän ohjelmistoon. Uusitulla rangella pääsee lyömään ruoholta, mikä ei aivan joka paikassa ole kirkossa kuulutettu itsestäänselvyys. Pelinomaiseen tuntumaan pääsee luontevasti, ja mikä mukavinta, range sijaitsee ensimmäisen reiän välittömässä läheisyydessä. 

Myös Kullo Golfin lähipelialue on kokenut kasvojenkohotuksen, joten sielläkin on hyvä käydä laittamassa päivän wedgepeli iskuun. 

 

Uusi ravintoloitsija tuo tuoreita makuelämyksiä 

Kullo Golfin ravintolatoiminnan otti haltuunsa alallaan kokenut Teemu Mattila joukkojensa kanssa. Hän on ennen Kulloota pyörittänyt golfkentän ravintoloita muun muassa Sarfvikissa ja Talissa, joten golfareiden himoitsemaa maittavaa ruokaa on tällä kaudella tarjolla Kullo Golfissakin. 

“Palvelun taso ja laatu nousevat huomattavasti viime vuosiin verrattuna”, sanoo Kullo Golfin toimitusjohtaja Jolle Blässar. 

Kullo Golfin kenttä on yleisesti tunnettu hienosti hoidetuista griineistä. Metsä -ja puistokentän monipuolinen yhdistelmä on mieleenpainuva kokonaisuus, jossa pääsee haastamaan itseään erilaisen lyöntikavalkadin saattelemana. 

Porvoo on useiden suomalaisten kesäinen lomakohde. Suomen toiseksi vanhimpaan kaupunkiin suuntaavien golfareiden iloksi vain vartin päässä sijaitsee ehdottomasti vierailun arvoinen golfkenttä. 

http://www.kullogolf.fi

Kentän hidden gem

Klubitalon terassi. Kierroksen jälkeen ehdoton paikka pistäytyä jälkipeleille. Myös ohikulkumatkalla oiva taukopaikka.

 

Lue lisää

Tuusulan Golfklubi

Kunniakkaaseen 40 vuoden ikään ehtinyt Tuusulan Golfklubi toivottaa tänäkin kesänä kaikki golfin harrastajat pelaamaan Tuusulaan. Ja mikä Tuusulassa on pelatessa, sillä kentälle löytääkseen ei…

Eke Golf

Luonto on Eke Golfille tärkeä. Siellä juoksentelee kaiken maailman eläimiä ja niitä on hauskaa katsella pelaamisen aikana. Luonto näyttää kentällä parhaita puoliaan maisemienkin osalta….

Ruukki Golf

“Kuuntele.” “Ai mitä?” “Nimenomaan. Täällä ei kuulu muuta kuin luonnonääniä.”  Viime kaudella kesken kierroksen käyty juttelu ruukkilaisten golfareiden välillä kuvastaa ainutlaatuista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa…

Kultaranta Resort

Suomennettuna resort tarkoittaa lomakohdetta tai virkistäytymispaikkaa. Kultaranta Resortissa pääsee lomalla virkistäytymään suurten nautintojen saattelemana. Sujuvat ja mielekkäät palvelut takaavat, että Kultarannan porteista sisään mentäessä…

Hartola Golf

Paikallisen mikroilmaston myötämielisellä avustuksella Hartola Golf pääsee avaamaan kenttänsä kesägriineille hyvissä ajoin keväällä. Tunnin ajomatka niin Jyväskylästä kuin Lahdesta takaa sen, että myös tulevaisuudessa…
Edellinen
Seuraava