Eke Golf

Luontoa, tunnelmaa ja haastetta 

Hyvin hoidettu kokonaisuus saa kiitosta pelaajilta.

Luonto on Eke Golfille tärkeä. Siellä juoksentelee kaiken maailman eläimiä ja niitä on hauskaa katsella pelaamisen aikana.

Luonto näyttää kentällä parhaita puoliaan maisemienkin osalta. Ensimmäisestä väylästä lähtien ihasteltavaa riittää koko kierroksen ajan. Kun ollaan Suomen eteläkärjessä, niin merellisen rannikkomaisiin tunnelmiin pääsee sujuvasti sisään golfin pelaamisen lomassa. Tunnin päässä pääkaupunkiseudun sykkeestä on siten olemassa oiva paikka golfilliseen rentoutumiseen. 

Omilla valinnoillaan tiipaikan suhteen voi päättää millaisen omasta kierroksestaan haluaa. Tiipaikan vaihteluilla kentän luonnekin muuttaa muotoaan. Korkeuserot ja vesiesteet tuovat monipuolista vivahteikkuutta pelivalintoihin. 

Klubitalolla on ainutlaatuinen tunnelma. Tammisaaren idyllinen ilmapiiri välittyy ja näkyy kentällä. 

Raaseporin suurin taajama Tammisaari tunnetaan putiikeista, kahviloista ja ravintoloista. Kesäisin puistot ja terassit toimivat lomalaisten kohtaamispaikkoina. Golfin lisäksi iltoihin löytyy siten mukavan rentoa ajanvietettä.  

Tammisaari huokuu muutenkin historiallista elämää, onhan sille myönnetty kaupunkioikeudet Kustaa Vaasan toimesta jo vuonna 1546. Kustaa Vaasan kadulta voi nykyään bongata Tammisaaren parhaat ostospaikat. Eke Golfista on Tammisaaren keskustaan vain muutaman kilometrin matka, joten siirtymisiin ei pahemmin aikaa tuhlaannu. 

Haasteen pelaamiseen tuo mäkinen layout.

Esimerkiksi takaysi alkaa mielenkiintoisella väyläkombinaatiolla. Kymppiväylä on ylhäältä alas pelattava par 3, jonka jälkeen 11 (par 4) pelataan alhaalta ylös. Mäkisessä maastossa on hyvä muistella kuinka rinnelyönnit eri kaltevuuksilta lähtivätkään. 

Täysimittaisen kentän lisäksi laadukas par 3 -kenttä tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon vähemmän pelanneille tai erilaista golfelämystä hakeville. 

Eke Golfin pelituotteet ovat lompakkoystävällisiä. Useamman kerran vieraileville 10-kortti on fiksu valinta, hinnaltaan 420 euroa. Sillä voi myös maksaa pelikaverin kierroksen. Yöpyjille Motel Marinen kanssa rakennettu paketti on edullinen, sillä yhden yön majoitus ja green feet kahdelle kustantavat vain 150 euroa. Viiden kierroksen kortti maksaa 200 euroa. 

Junioreiden ja nuorten aikuisten vuosigreenfeet ovat porrastetusti 100, 200 tai 300 euroa 25-vuotiaaksi asti. Eke Golfissa onkin haluttu pitää nuorten pelaaminen maltillisen hintaisena. 

Seuratoiminta on Eke Golfissa runsasta. Senioreilla, naisilla ja junioreilla on omat toimikuntansa, jotka järjestävät jäsenilleen toimintaa. Kentällä pelataan myös paljon kilpailuja, joihin vieraspelaajat ovat tervetulleita. 

http://www.ekegolf.fi

Kentän hidden gem

BBQ-hampurilainen. Eke Golfissa kehitetty burgeri on lumonnut nautiskelijansa viime vuodesta lähtien. Pelkkä ajatuskin herauttaa veden kielelle!

 

[osallistu_arvontaan_button]

Lue lisää

Ruuhikoski Golf

Maineikas kenttäarkkitehti Robert Trent Jones Jr. on todennut, että “we listen to the land first, then we speak”. Seinäjoen Ruuhikoski Golfissa “kuunteleminen” ja “puhuminen”…

Viipurin Golf

Viipurin Golf koostuu kahdesta kentästä. Aivan Lappeenrannan keskustan vieressä sijaitseva Kahilanniemi on 9-reikäinen, puistomainen kenttä Saimaan äärellä. Varsinkin vähemmän pelanneille se on loistava mahdollisuus…

Nordcenter Golf

Golfpäivän suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Mihin kohtaan golfkautta reissun ajoittaisi, mille kentälle menisi, entä kuka lähtisi peliseuraksi? Näitä asioita on hyvä alkaa jo hiljalleen…

Muurame Golf

Muurame Golfin sijainti aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia suomalaisgolfareille. Tässä teille ilmoitus: Muurame Golf sijaitsee Jyväskylästä vartti etelään. Toisin sanoen, lähestyy sitten Jyväskylää mistä päin…
Edellinen
Seuraava