Kultaranta Resort

Lomalaisten paratiisi

Hieno golfkenttä, tasokkaat majoitus- ja ravintolapalvelut sekä mahdollisuus moniin eri aktiviteetteihin kutsuu Kultarannan luokseen.

Suomennettuna resort tarkoittaa lomakohdetta tai virkistäytymispaikkaa. Kultaranta Resortissa pääsee lomalla virkistäytymään suurten nautintojen saattelemana. Sujuvat ja mielekkäät palvelut takaavat, että Kultarannan porteista sisään mentäessä voi huoletta keskittyä hemmottelemaan itseään. 

Kultaranta Resortin alue on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti viime vuosien aikana. Sama trendi tulee jatkumaan tulevaisuudessakin. Lähivuosina Kultarantaan valmistuu muun muassa Green Village, johon rakennetaan moderneja ja ekologisia mökkejä. Palvelut ja niiden taso ovat laajentuneet jo tässä vaiheessa huomattavasti. 

“Kannattaa ehdottomasti tulla kurkkaamaan, mitä meiltä löytyy ensi kesänä”, kehottaa Kultaranta Resortin myyntijohtaja Timo Salo. 

Heineken Housessa menee sesonkipäivien aikana satoja pizzoja.

Varsinais-Suomi tunnetaan loistavien ravintoloiden valtakuntana. Kultarannan kolme ravintolaa tarjoavat herkullista makujen sinfoniaa jokaisen mieltymysten mukaisesti. Klubitalon uusi ravintolapäällikkö kehittää intohimoisesti esimerkiksi golfkierrokselle lähtevien pelaajien ruokatarjontaa. 

Kierroksen jälkeen Heineken House on aivan ehdoton pysähtymispaikka jälkipeleille. Bar Porhon terassiravintolassa voi ihailla merinäkymiä vaikkapa illallisen lomassa. 

Karun kaunis saaristolaiskenttä 

Kultarannan golfkenttä sointuu loistavasti koko resortin ilmeeseen. Sujuva pelaaminen, selkeät väylät ja kaunis saaristomainen luonto on omiaan tarjoamaan elämyksiä suurelle joukolle golfareita. Kuten muissakin palveluissa, myös kentällä tehdään intohimoisesti töitä kentän ehostuksessa. 

“Hiljattain kenttämestariksi valmistunut Ville Luoto tekee kyllä ansiokasta työtä kentän eteen täysin uusin kentänhoitomenetelmin, joita ei Kultarannassa ole aiemmin toteutettu. Olemme vakuuttuneita siitä, että kenttä tulee parantumaan tulevien vuosien aikana”, Salo kertoo. 

“Haluamme Kultarannassa tarjota niin jäsenille kuin vieraspelaajille uniikin kokonaisuuden, jossa fasiliteetit, palvelut ja loistokuntoinen kenttä huolitellut reuna-alueet huomioiden hakee vertaistaan Suomessa”, Salo jatkaa. 

Kultarannan kenttä on kuin tehty rentoon lomagolfiin.

Kultarantaan pelaamaan ja majoittumaan saapuville golfareille on ehdottoman suuri etu, että lähtöajat varataan majoitusvarauksen yhteydessä. Ennen muuta kiivaimman sesongin aikaan tiiaikojen saaminen halutulla kellonlyömällä on loistava hyöty, jota kaikkien Naantalin suuntaan matkaavien on syytä harkita. 

“Myös Aura Golfin kanssa tekemämme yhdistelmäpaketin myötä molemmille kentille voi lyödä lähtöajat lukkoon majoitusvarauksen yhteydessä”, Salo muistuttaa. 

Naantalissa on golfin ja sitä ympäröivien palveluiden lisäksi paljon muutakin tekemistä. Näin useamman päivän lomareissulla aika ei käy pitkäksi, matkustaa sitten yksin, puolison tai lasten kanssa. 

http://www.kultarantaresort.fi

Kentän hidden gem

Heineken House. Kun olet putannut kierroksen viimeisen puttisi 18 reiällä, suuntaa chipin verran oikealle nauttimaan ravintolan antimista. Heineken Housen pizzat vievät kielen mennessään! 

 

Lue lisää

Tuusulan Golfklubi

Kunniakkaaseen 40 vuoden ikään ehtinyt Tuusulan Golfklubi toivottaa tänäkin kesänä kaikki golfin harrastajat pelaamaan Tuusulaan. Ja mikä Tuusulassa on pelatessa, sillä kentälle löytääkseen ei…

Hirvihaaran Golf

Keski-Uudellamaalla sijaitseva Hirvihaaran Golf ottaa vieraspelaajat avosylin vastaan. Vieraspelaajille löytyy myös peliaikoja, koska kentän osakaspelaaminen suhteessa kokonaiskierrosmäärään on melko pieni. Hyvin saatavilla olevien lähtöaikojen…

Nordcenter Golf

Golfpäivän suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Mihin kohtaan golfkautta reissun ajoittaisi, mille kentälle menisi, entä kuka lähtisi peliseuraksi? Näitä asioita on hyvä alkaa jo hiljalleen…

Hartola Golf

Paikallisen mikroilmaston myötämielisellä avustuksella Hartola Golf pääsee avaamaan kenttänsä kesägriineille hyvissä ajoin keväällä. Tunnin ajomatka niin Jyväskylästä kuin Lahdesta takaa sen, että myös tulevaisuudessa…

Eke Golf

Luonto on Eke Golfille tärkeä. Siellä juoksentelee kaiken maailman eläimiä ja niitä on hauskaa katsella pelaamisen aikana. Luonto näyttää kentällä parhaita puoliaan maisemienkin osalta….

Nevas Golf

Nevas Golfissa on tekemisen meininki päällä. 27-reikäisellä kentällä on tehty viime vuosien aikana parannuksia, jotka sujuvoittavat ja nopeuttavat pelaamista. Sama tahti jatkuu tulevaisuudessakin. Ohjenuorana…
Edellinen
Seuraava