Master Golf

Laadukkaan golfelämyksen tyyssija

Golfkierroksia voi olla monenlaisia, mutta jos haluaa kokonaisvaltaisen golfelämyksen, on silloin hyvä ottaa suunnaksi Master Golf. Espoossa Kehä III:n kupeessa sijaitsevan 36-reikäisen golfkohteen tarjoama kokemus on nimittäin vertaansa vailla. 

Hieno golfpäivä saa miellyttävän alun, kun kääntää auton nokan klubille johdattavalle koivukujalle. Historiallisessa ja ainutlaatuisessa kartanomaisemassa sielu lepää. Master Golfin puitteet alkavat valjeta heti pukuhuoneilta, joissa arkivaatteet voi sujuvasti vaihtaa golfvaatteisiin. Sieltä tie vie caddiemasterin toimiston kautta Master Golfin klubiravintolaan, Bodomin Kartanoon. 

Ennen kierrosta voi nauttia jonkun kevyen purtavan tai monipuolisen buffet lounaan. Nälkää Master Golfissa ei tarvitse kärsiä kesken kierroksenkaan, sillä taukokioskeilta saa välipalaa ja virkistäviä juomia. Kierroksen jälkeen klubiravintolaan on mukava jäädä illalliselle ja nauttia samalla Bodominjärven kauniista maisemasta. Uudistuneen ruokalistan antimista löytyy jokaiseen makuun sopivia annoksia. 

 

 

Kahdesta kentästä, Masterista ja Forestista, koostuva kokonaisuus tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille miellyttäviä pelikokemuksia. Master Golfin toimitusjohtaja Jaakko Tuominen kertoo, että kenttiä myös viritetään hieman eri tavalla. 

”Master viritetään tänä kesänä hieman haastavammaksi. Siellä sekä meidän omat pelaajamme että vieraspelaajat pääsevät nauttimaan hieman tiukemmasta kentästä. Panostamme siihen, että molemmat kentät ovat erinomaisessa kunnossa ja myös viimeisen päälle viimeisteltyjä.” 

Jos Master viritetään hieman haastavammaksi, niin Forest on tehty nautiskelijoille. Siellä väylät kulkevat kentän nimen mukaisesti enemmän metsämaisemassa. Väylät kulkevat erillään, kenttä on hieman lyhyempi kuin Master, ja siellä pystyy nautiskelemaan omissa oloissaan pelaten. 

 

 

Masterista löytyy myös Suomen oloihin poikkeuksellisen laadukas lähipelialue, joka avattiin uudistusten jälkeen pari vuotta sitten. Nyt tuonne lähipelikeitaaseen avataan yksi uusi tuhannen neliömetrin harjoitusviheriö, joka nostaa entisestään harjoitusalueen houkuttelevuutta. Myös vieraspelaajat pääsevät hyödyntämään lähipelialuetta maltillisella 20 euron päivämaksulla. Golfkierroksen yhteyteen lähipelialueen käyttö luonnollisesti kuuluu. 

Jos vierailu Master Golfissa on vielä tekemättä, sen aika voisi hyvinkin olla tänä kesänä. Kahden kentän kokonaisuus tarjoaa sekä tiukempaa haastetta että leppoisampaa kierrosta etsivälle hienon vaihtoehdon mukavaan golfpäivään. Korkeatasoiset oheispalvelut takaavat sen, että päivästä nauttii kaksin verroin enemmän.

https://mastergolf.fi/

Kentän hidden gem

Bodomin kartano on yksi kauneimmista klubitaloista, mitä Suomesta löytyy. Tunnelmallinen näkymä Bodomjärvelle on ihastelemisen arvoinen.

 

Lue lisää

Muurame Golf

Muurame Golfin sijainti aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia suomalaisgolfareille. Tässä teille ilmoitus: Muurame Golf sijaitsee Jyväskylästä vartti etelään. Toisin sanoen, lähestyy sitten Jyväskylää mistä päin…

Ruuhikoski Golf

Maineikas kenttäarkkitehti Robert Trent Jones Jr. on todennut, että “we listen to the land first, then we speak”. Seinäjoen Ruuhikoski Golfissa “kuunteleminen” ja “puhuminen”…

Kultaranta Resort

Suomennettuna resort tarkoittaa lomakohdetta tai virkistäytymispaikkaa. Kultaranta Resortissa pääsee lomalla virkistäytymään suurten nautintojen saattelemana. Sujuvat ja mielekkäät palvelut takaavat, että Kultarannan porteista sisään mentäessä…

Ruukki Golf

“Kuuntele.” “Ai mitä?” “Nimenomaan. Täällä ei kuulu muuta kuin luonnonääniä.”  Viime kaudella kesken kierroksen käyty juttelu ruukkilaisten golfareiden välillä kuvastaa ainutlaatuista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa…

Hirvihaaran Golf

Keski-Uudellamaalla sijaitseva Hirvihaaran Golf ottaa vieraspelaajat avosylin vastaan. Vieraspelaajille löytyy myös peliaikoja, koska kentän osakaspelaaminen suhteessa kokonaiskierrosmäärään on melko pieni. Hyvin saatavilla olevien lähtöaikojen…
Edellinen
Seuraava