Kytäjällä tasaista kärjessä

Kytäjä Golf tarjosi upean Golfkesäpäivän

Golfkesä hosted by Sandels -kiertueen osakilpailu Kytäjällä oli kokonaisuutena erittäin onnistunut. Sää oli lopultakin lämmin ja sateeton ja kilpailijat pääsivät nauttimaan myös erinomaisessa kunnossa olleesta SE-kentästä. Ei ihme, että hymyileviä kasvoja nähtiin poikkeuksellisen paljon, kulki peli tai ei. Wigren makkarabaari höystettynä kylmillä Sandels oluilla tarjosi tarpeellisen tankkauspisteen kierroksen keskelle.

Kilpailun kärjessä oli lopulta hyvin tasaista. Kolme ensimmäistä pelaajaa päätyi 37 pisteeseen ja sijoitukset määriteltiin tasoitusten perusteella. Liekö Kytäjän SE-kentän luonne suosii alhaisemman tasoituksen pelaajia, sillä kärkikolmikon tasoitukset olivat 4,8, 6,4 ja 10,4. Kilpailun voittajaksi julistettiin lopulta Kimmo Sinivuori, jonka bruttotuloskin kierrokselta oli erinomainen 73 (+2). Kakkoseksi määriteltiin Antti Kulju ja kolmanneksi Niko Ahvenainen.

Kaksi viimeistä välieräshootout-paikkaa menivät Matti Pölläselle (36p.) ja Kimmo Backmanille (34p.). Superjännittävä Shootout-välierä pelataan 3.9. uudella Vantaan Golfpuiston kentällä. Kunkin Shootout-ryhmän paras kutsutaan kiertueen päättävään finaaliin ulkomaiseen, vielä julkaisemattoman kohteeseen.

Erikoiskilpailuissa nakutettiin huikeita tuloksia! Erikoiskilpailujen parhaat Kytäjällä olivat:

#3 YrjöWigren lähimmäs lippua -kilpailu: Niko Ahvenainen, 1,15m

#5 Kultaranta Challenge lähimmäs lippua kahdella -kilpailu: Tuomo Julmala, 0,73m

#10 Sandels lähimmäs lippua -kilpailu: Tarja Metsovuori, 0,78m

#13 Golfpiste Events lähimmäs lippua kahdella -kilpailu: Niko Vahtera, 0,44m

#16 Audi Hole-in-One Challenge: Mikko Heimonen, 1,1m

Kiitokset kaikille mukana olleille pelaajille, yhteistyökumppaneille sekä Kytäjä Golfille erinomaisesta Golfkesäisestä päivästä!

Kimmo Sinivuori nappasi ykkössijan ja Electroluxin yleiskoneen.

Kilpailun tulokset löydät täältä

Kilpailun kuvagallerian löydät täältä

Kategoriassa Uutiset