Kankaisten Golf

Kolme ysiä helposti lähestyttäviä elämyksiä 

Turun suunnalle saapuvien golfareiden kannattaa ympyröidä Masku reittikartaltaan.

Kankas, Kartano ja Puisto. Kankaisten Golfin 27-reikäinen kokonaisuus on suurin mitä Varsinais-Suomen alueen kentillä on tarjota. Kolme yhdeksikköä muodostavat mahdollisuuden kiertää kaikki kentät saman päivän aikana tai pelata työpäivien jälkeen vaikkapa iltaysi.

Yhdeksän reiän kierrokset ovat olleet Kankaisissa noususuunnassa, joten golfarit ovat osanneet hyödyntää kentän pelitarjontaa kattavasti. Pelkkänä ysinä pelattava kenttä vaihtelee tasaisin väliajoin, mikä edelleen tekee Kankaisten Golfista monipuolisen pelikokemuksen. 

Kankaisten Golf laajeni 27-reikäiseksi viisi vuotta sitten. Uusimmat väylät sijoittuvat Kartanon ja Puiston yhdeksiköille. Pelatessa sen huomaa selkeimmin griinialueilla, jotka ovat modernille golfille tyypillisesti muodokkaita. Kankas-kenttää siistittiin huomattavasti pari vuotta sitten ja nyt esimerkiksi sen seitsemättä väylää reunustavat vesiesteet luovat upean visuaalisen elementin koko reiälle.

Kankaisten Golfiin pääsee helposti pelaamaan vaikkapa yhdeksän reiän kierroksen.

Kasvojenkohotuksen on kokenut myös Kankaksen yhdeksäs reikä (par 3), joka lyödään ylhäältä alaspäin klubitalon edessä sijaitsevalle griinille. 

Kartano on kentistä ehkäpä helpoin, kun taas Puisto vaikein. Puiston vaikeuskerrointa lisäävät melko pitkät par-kolmoset, joissa mailavalinnat ja mahdollinen tuuli tuovat peliin mielenkiintoisia yksityiskohtia. 

“Kyllä Puistollakin pystyy tekemään tulosta. Jos siellä pelaa hyvän scoren, niin se myös tuntuu siltä, että on onnistunut erinomaisesti”, kuvailee Kankaisten Golfin toimitusjohtaja Timo Tuominen. 

“Kaikkinensa meidän kolmelta ysiltä löytyy paljon erilaisia väyliä, joten kesälomareissullakin on varmasti mielekästä pelata jokainen yhdeksikkö. On korkeuseroja, metsää, tasaisempaa puistoa ja vettä. Pitkälyöntisille on tarjolla useampi high risk, high reward -väylä.” 

Avoimuuden ja yhteisöllisyyden lisäksi Kankaisten Golf on myös kaunis.

Kenttä tunnetaan yhteishengestä ja palvelualttiudesta 

Kankaisten Golfin strategiassa on nostettu voimakkaasti esiin yhteisöllisyys ja avoimuus. Tämän ovat huomanneet vieraspelaajatkin. Pelaaja Ensin -kyselyssä kenttä on komeillut alueensa kärkipäässä viime vuosien aikana. 

“Teemme asioita laadukkaasti ja hyvässä hengessä. Asiakaspalveluun ja ravintolatoimintaan halutaan erityisesti panostaa. Haluamme aidosti, että asiakaskokemus on huippulaatua”, Tuominen sanoo. 

“Olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että meillä on täällä erittäin hyvä henki ja mukava tunnelma. Näitä asioita me vaalimme.” 

Vain 15 minuuttia Turusta 

Sen lisäksi, että Kankaisten Golfin reipashenkiseen tunnelmaan on helppo tulla fiiliksen perusteella, on se myös fyysisesti sujuvasti saavutettavissa. Turun keskustasta klubitalon parkkipaikalle on matkaa vain vartin verran. Pääkaupunkiseudulta perille pääsee hurauttamaan moottoritietä, joten päiväreissullekaan ei kerry liikaa ajettavaa. 

http://www.kgm.fi

Kentän hidden gem

Puisto 7. Kauniin lammen hallitsema väylä, jossa vesi on pelissä niin avauksessa kuin lähestymislyönnissäkin. Nothing is over until Puisto 7 sings! 

[osallistu_arvontaan_button]

Lue lisää

Hirvihaaran Golf

Keski-Uudellamaalla sijaitseva Hirvihaaran Golf ottaa vieraspelaajat avosylin vastaan. Vieraspelaajille löytyy myös peliaikoja, koska kentän osakaspelaaminen suhteessa kokonaiskierrosmäärään on melko pieni. Hyvin saatavilla olevien lähtöaikojen…

Master Golf

Golfkierroksia voi olla monenlaisia, mutta jos haluaa kokonaisvaltaisen golfelämyksen, on silloin hyvä ottaa suunnaksi Master Golf. Espoossa Kehä III:n kupeessa sijaitsevan 36-reikäisen golfkohteen tarjoama…

Tuusulan Golfklubi

Kunniakkaaseen 40 vuoden ikään ehtinyt Tuusulan Golfklubi toivottaa tänäkin kesänä kaikki golfin harrastajat pelaamaan Tuusulaan. Ja mikä Tuusulassa on pelatessa, sillä kentälle löytääkseen ei…

Nordcenter Golf

Golfpäivän suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Mihin kohtaan golfkautta reissun ajoittaisi, mille kentälle menisi, entä kuka lähtisi peliseuraksi? Näitä asioita on hyvä alkaa jo hiljalleen…

Kultaranta Resort

Suomennettuna resort tarkoittaa lomakohdetta tai virkistäytymispaikkaa. Kultaranta Resortissa pääsee lomalla virkistäytymään suurten nautintojen saattelemana. Sujuvat ja mielekkäät palvelut takaavat, että Kultarannan porteista sisään mentäessä…

Ruukki Golf

“Kuuntele.” “Ai mitä?” “Nimenomaan. Täällä ei kuulu muuta kuin luonnonääniä.”  Viime kaudella kesken kierroksen käyty juttelu ruukkilaisten golfareiden välillä kuvastaa ainutlaatuista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa…

Koski-Golf

Kenttäesittelyt noudattavat maailmanlaajuisesti samankaltaista linjaa. Koski-Golfin nettisivuilla väylät tuodaan esiin hauskojen tarinoiden kautta. Jo pelkän yleissivistyksen puolesta ne ovat mielenkiintoista luettavaa. Toki, välillä vuosisatojen…
Edellinen
Seuraava