Espoo Ringside Golf

Ilmapiiri ja griinit kunnossa vuodesta toiseen 

ERG on eläväinen yhteisö, johon jokainen on tervetullut.

Espoo Ringside Golfin ensiluokkaiset griinit ovat saaneet pelaajilta suitsutusta jo pidemmän aikaa. Jos joku haluaa vielä muistella vuoden takaisia olosuhteita Etelä-Suomessa, niin samoin on hyvä muistaa myös, että Espoossa kenttä saatiin erinomaiseen kuntoon jo kauden alkupuoliskolla. 

 

Kenttää ja ennen muuta viheriöitä hoidettaessa ei voi liiaksi korostaa hiljaista ja oman käden kautta saatua tietoa. ERG:ssä on ollut sama kenttämestari jo vuodesta 2006, joten ymmärrystä Koillis-Espoossa sijaitsevan kentän heinälajien sielunmaisemasta on ehtinyt kertyä runsaasti. Siinäpä ehkä syy, miksi Ringside Golfissa saa pelata joka vuosi loistokuntoisilla puttiareenoilla. 

Griinit ovat muutenkin kuin pelkästään kunnon puolesta ERG:n maukkainta hedelmää. Muodokkaat, haastavat ja silti reilut. Puttaaminen on golfissa peli pelin sisällä, jonka myötä ennen muuta Ringside Golfissa pääsee lumoutumaan golfista hieman eri näkövinkkelistä. 

Itse viheriöille pääseminen on haluttu tehdä sujuvaksi. Raffit pidetään maltillisina, mikä tarkoittaa, että pallot löytyvät ja niistä pääsee useimmiten lyömään griinejä kohti. Samalla kierrosaika pysyy tavoitellussa neljässä tunnissa. 

 

 

Vilkasta meininkiä läpi kesän 

Ringside Golfin sijainti pääkaupunkiseudulla on mainio. Kehä 3:n varrella olevalle kentälle pääsee näppärästi joka suunnasta ja jos ei vierasta linja-autoa kulkuvälineenä, niin silläkin pääsee aivan kentän viereen. 

Niipperin kaupunginosa (jossa Rinkku sijaitsee) tunnetaan pientalovaltaisena alueena. Kahden koulun oppilaat käyvät iltapäivisin opettelemassa golfin saloja kentällä, joten se tuo mukavaa iloisuutta koko yhteisöön. 

Ringside Golfin parhaimpia puolia onkin, että sinne on helppo jokaisen tulla omana itsenään.  

“Haluamme olla avoin ja ystävällinen yhteisö, johon kaikki kokee olevansa tervetulleita”, kiteyttää Ringside Golfin toimitusjohtaja Ari Vepsä. 

Pääkaupunkiseudun runsaasta kenttätarjonnasta on syytä painaa Espoo Ringside Golf mieleen. Bägiin kannattaa pakata mukaan kirkas mieli ja ehkäpä lämmitetty kulmarauta. Niillä golfkokemuksesta saa mieleenpainuvan. 

https://ringsidegolf.fi/

Kentän hidden gem

Hierontapalvelut klubitalolla. Koulutetut ammattihierojat poistavat lihasjumit ja laittavat kropan iskuun seuraavia golfkierroksia varten.

 

Lue lisää

Nevas Golf

Nevas Golfissa on tekemisen meininki päällä. 27-reikäisellä kentällä on tehty viime vuosien aikana parannuksia, jotka sujuvoittavat ja nopeuttavat pelaamista. Sama tahti jatkuu tulevaisuudessakin. Ohjenuorana…

Tuusulan Golfklubi

Kunniakkaaseen 40 vuoden ikään ehtinyt Tuusulan Golfklubi toivottaa tänäkin kesänä kaikki golfin harrastajat pelaamaan Tuusulaan. Ja mikä Tuusulassa on pelatessa, sillä kentälle löytääkseen ei…

Koski-Golf

Kenttäesittelyt noudattavat maailmanlaajuisesti samankaltaista linjaa. Koski-Golfin nettisivuilla väylät tuodaan esiin hauskojen tarinoiden kautta. Jo pelkän yleissivistyksen puolesta ne ovat mielenkiintoista luettavaa. Toki, välillä vuosisatojen…

Eke Golf

Luonto on Eke Golfille tärkeä. Siellä juoksentelee kaiken maailman eläimiä ja niitä on hauskaa katsella pelaamisen aikana. Luonto näyttää kentällä parhaita puoliaan maisemienkin osalta….

Ruuhikoski Golf

Maineikas kenttäarkkitehti Robert Trent Jones Jr. on todennut, että “we listen to the land first, then we speak”. Seinäjoen Ruuhikoski Golfissa “kuunteleminen” ja “puhuminen”…
Edellinen
Seuraava