Ruukki Golf

Idyllinen piilopaikka 

Heille, jotka arvostavat rauhallisen tunnelmallista golfkokemusta.

“Kuuntele.”
“Ai mitä?”
“Nimenomaan. Täällä ei kuulu muuta kuin luonnonääniä.” 

Viime kaudella kesken kierroksen käyty juttelu ruukkilaisten golfareiden välillä kuvastaa ainutlaatuista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa vallitsee. Moni varmasti tunnistaa hektisyyden, jossa tällä hetkellä elämme. Kaikkea mahdollista pitäisi ehtiä tekemään, ja samalla saavuttaa koko ajan jotain lisää. Ruukkigolf on paikka, jossa pääsee varmasti irtautumaan ympärillämme pyörivästä hälinästä. 

Ruukkigolfin yksi sloganeista kuuluu “täällä status ja kiire jätetään parkkipaikalle”. Lähtiessään parkkiruudusta kohti hirsirakenteista klubitaloa, näitä asioita ei tarvitse pakottamalla auton takakonttiin jättää. Ne yksinkertaisesti jäävät sinne! 

Klubitalo hakee viihtyisyydessään vertaistaan. 1830-luvulla rakennettu maalaistalo henkii suomalaisromanttista ajatonta elämää, jossa saa tuntea itsensä sellaiseksi kuin on. Miellyttävät lähtökohdat golfkierrokselle tulevat ilmapiiristä automaattisesti. 

Ruukki Golfin klubitalon historia ulottuu lähes 200 vuoden taakse.

Klubitalon yläkerrassa voit ottaa itsellesi palan rauhaa.

 

Kentällä riittää tilaa 

Peliaikojen saatavuus on golfin yleinen puheenaihe eri forumeilla. Ruukkigolfin osalta keskustelu on käyty hetkessä, koska pelaamaan pääsee käytännössä silloin kuin haluaa. 

“Meillä ei tarvitse valvoa puoleen yöhön, että pääsee varaamaan tietyn ajan haluamalleen päivälle. Tulee vain paikan päälle ja kertoo cädärille milloin haluaa lähteä pelaamaan. Toki viikonlopun prime time -ajat kannattaa varata etukäteen”, sanoo Ruukkigolfin toimitusjohtaja Nina Sampakoski. 

Väljä kenttä tekee sen, että kierros etenee sujuvasti koko 18 reiän ajan. Nautinnollisen pelaamisen aikana ei tarvitse juosta tai kiirehtiä ja silti kierros on pelattu miellyttävässä ajassa loppuun. 

“Jotkut vähän paremmin pelaavat kundit vetävät kierroksen alle kolmeen tuntiin. Muutenkin kierroksella ei tarvitse odotella mitään, mikä tekee pelaamisesta rentouttavaa.” 

Raaseporissa sijaitseva kenttä on helposti saavutettavissa Helsingistä ja varsinkin läntiseltä pääkaupunkiseudulta. Kun pelaamaan pääsee ilman ajanvarausta, on Ruukkigolf erinomainen vaihtoehto arki-illoillekin. Sen lisäksi green feet ovat kello 16:00 jälkeen varsin kilpailukykyiset. 

Ja ne omenapuut 

Kentän alueella on yli 20 000 omenapuuta, jotka edelleen kuin alleviivaavat tunnelmallista maalaismaisemaa, jossa golfin pelaaminen on hyvin rauhallinen kokemus. Kierros Ruukkigolfissa kantaa mielessä vielä 18 reikää pidemmälle. 

https://ruukkigolf.fi/

Kentän hidden gem

Kenttä tunnetaan omenapuista. Niiden sadosta tehdään herkullista omenamehua, jota on saatavilla kätevissä pikkupulloissa kierrokselle mukaan otettavaksi.

 

Lue lisää

Koski-Golf

Kenttäesittelyt noudattavat maailmanlaajuisesti samankaltaista linjaa. Koski-Golfin nettisivuilla väylät tuodaan esiin hauskojen tarinoiden kautta. Jo pelkän yleissivistyksen puolesta ne ovat mielenkiintoista luettavaa. Toki, välillä vuosisatojen…

Muurame Golf

Muurame Golfin sijainti aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia suomalaisgolfareille. Tässä teille ilmoitus: Muurame Golf sijaitsee Jyväskylästä vartti etelään. Toisin sanoen, lähestyy sitten Jyväskylää mistä päin…

Kultaranta Resort

Suomennettuna resort tarkoittaa lomakohdetta tai virkistäytymispaikkaa. Kultaranta Resortissa pääsee lomalla virkistäytymään suurten nautintojen saattelemana. Sujuvat ja mielekkäät palvelut takaavat, että Kultarannan porteista sisään mentäessä…

Golf Talma

Golf Talman erinomainen sijainti Nelostien läheisyydessä Sipoossa on omiaan houkuttelemaan Uudellemaalle suuntaavia golfareita. Pelkän sijainnin varaan Talmassa ei ole laskettu, sillä kaksi erinomaista 18-reikäistä…

Ruukki Golf

“Kuuntele.” “Ai mitä?” “Nimenomaan. Täällä ei kuulu muuta kuin luonnonääniä.”  Viime kaudella kesken kierroksen käyty juttelu ruukkilaisten golfareiden välillä kuvastaa ainutlaatuista tunnelmaa, joka Ruukkigolfissa…
Edellinen
Seuraava