Golf Talma

Houkutusta kasvattamassa 

Talmassa viettää helposti kokonaisen päivän pelaten ja harjoitellen.

Golf Talman erinomainen sijainti Nelostien läheisyydessä Sipoossa on omiaan houkuttelemaan Uudellemaalle suuntaavia golfareita. Pelkän sijainnin varaan Talmassa ei ole laskettu, sillä kaksi erinomaista 18-reikäistä kenttää luovat vankan pohjan suuren golfkeskuksen palveluille. 

Yhdeksänreikäinen par 3 -kenttä, kaksi isoa ruohorangea ja lähipelialueet täydentävät keskuksen palveluita mainiosti. 

Molemmilla kentillä (Master ja Laakso) on tehty muun muassa mittavat bunkkeri- ja lyöntipaikkaremontit viime vuosien aikana. Valkoisena kimalteleva hiekka tekee kentistä näyttäviä ja luo positiivisen tunnelman isomman maailman meiningistä. Tätä ei pidä käsittää nokkavana haihatteluna, sillä Talmassa on avoimen vilkas yhteisö, johon vieraspelaaja solahtaa sulavasti mukaan. 

Niin Masterin kuin Laakson ensimmäisillä väylillä on tehty merkittäviä muutoksia. Laakson ykkösellä vesiestettä on suurennettu ja viheriötä siirretty sen edellisestä paikasta. Väylästä tulee huomattavasti pelattavampi laajemmalle joukolle harrastajia, mutta on edelleen todellinen high risk, high reward -väylä pitkälyöntisille pelaajille. 

Laakson uusi väylä avataan loppukesästä. Masterin uusittu avausväylä on ollut jo heti kauden alusta lähtien käytössä. 

Vesiesteen laajenemisen myötä Talmassa pystytään varastoimaan kasteluvettä entistä suurempi määrä aikaisempaan verrattuna. Se vähentää pumpattavan veden tarvetta Keravanjoesta. 

Huippuluokan lähipelialue soveltuu loistavasti tuntuman hakemiseen ennen kierrosta 

Suomen golfkenttäarkkitehtien ykkösnimiin kuuluva Lassi-Pekka Tilander on tehnyt hienoa jälkeä suunnitellessaan Talman uuden lähipelialueen. Kolmella viheriöllä varustetulla “wedgeareenalla” pystyy lyömään monipuolisesti erilaisia lyöntejä 0–100 metrin matkalta. 

Yli 10 000 neliömetrin kokoisella alueella lyöminen on turvallista ja mielekästä. Rinnelyöntejä voi harjoitella eri kallistuksilta ja griinejä lähestyä monesta eri suunnasta. 

“Onnistuneen suunnittelun ja rakentamisen lisäksi lähipelialueen sijainti on erinomainen. Siitä on molempien kenttien ykkösväylien tiibokseihin vain joitakin kymmeniä metrejä. Siinä pystyy tekemään kierrokselle lähtiessä lämmittelyt, jos ei välttämättä halua mennä rangelle”, kehuu Golf Talman toimitusjohtaja Ismo Haaponiemi. 

Golf Talma tunnetaan laadukkaana kilpailuseurana, jossa maamme ykköspelaajatkin harjoittelevat. Lähietäisyydeltä voi siten päästä aistimaan ammattilaisten ensiluokkaista toimintaa. 

https://www.golftalma.fi/

Kentän hidden gem

Maan laajimmat ja monipuolisimmat harjoitusalueet. Kaksi ruohorangea, par 3 -kenttä, useat harjoitusviheriöt ja täysin uusi lähipelialue luovat erinomaiset puitteet harjoitteluun.

 

[osallistu_arvontaan_button]

Lue lisää

Viipurin Golf

Viipurin Golf koostuu kahdesta kentästä. Aivan Lappeenrannan keskustan vieressä sijaitseva Kahilanniemi on 9-reikäinen, puistomainen kenttä Saimaan äärellä. Varsinkin vähemmän pelanneille se on loistava mahdollisuus…

Eke Golf

Luonto on Eke Golfille tärkeä. Siellä juoksentelee kaiken maailman eläimiä ja niitä on hauskaa katsella pelaamisen aikana. Luonto näyttää kentällä parhaita puoliaan maisemienkin osalta….

Muurame Golf

Muurame Golfin sijainti aiheuttaa toisinaan harmaita hiuksia suomalaisgolfareille. Tässä teille ilmoitus: Muurame Golf sijaitsee Jyväskylästä vartti etelään. Toisin sanoen, lähestyy sitten Jyväskylää mistä päin…

Master Golf

Golfkierroksia voi olla monenlaisia, mutta jos haluaa kokonaisvaltaisen golfelämyksen, on silloin hyvä ottaa suunnaksi Master Golf. Espoossa Kehä III:n kupeessa sijaitsevan 36-reikäisen golfkohteen tarjoama…

Nordcenter Golf

Golfpäivän suunnittelu on mielenkiintoista puuhaa. Mihin kohtaan golfkautta reissun ajoittaisi, mille kentälle menisi, entä kuka lähtisi peliseuraksi? Näitä asioita on hyvä alkaa jo hiljalleen…

Ruuhikoski Golf

Maineikas kenttäarkkitehti Robert Trent Jones Jr. on todennut, että “we listen to the land first, then we speak”. Seinäjoen Ruuhikoski Golfissa “kuunteleminen” ja “puhuminen”…
Edellinen
Seuraava