Lahden Golf

“Haluamme olla Päijät-Hämeen

monipuolisin golfkeskus”

18-reikäinen Mestari ja 9-reikäinen Kisälli muodostavat erinomaisen kenttätarjonnan Lahden Golfissa. 

Lahden Golfin täysimittainen Mestari-kenttä on ehdottomasti yksi niistä kentistä, joka pitäisi olla jokaisen golfarin bongauslistalla. Lahdessa on pelattu golfia jo vuodesta 1959 saakka ja monen mielikuvissa saattaa edelleen olla 90-luku, jolloin kenttä ei ollut lähellekään siinä kunnossa, mitä se nykyään on. 

“Toivottavasti mahdollisimman moni tulee katsomaan, mitä Lahden Golf on 2020-luvulla. Vanhanaikaiset ennakkokäsitykset muuttuvat varmasti”, sanoo Lahden Golfin toimitusjohtaja Tommi Nikunen. 

 

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Lahden Golfissa on käytetty kolme miljoonaa euroa kentän, ympäristön ja hoitokoneiden parannuksiin. Nikunen kehuukin kentällä tehtyjä muutoksia. 

“Nämä uudistukset ovat onnistuneet hyvin. Kenttä on monipuolinen, sillä (Mestari) etuysi on sisämaalinksiä ja takaysi puistomaista. Väylille olemme tehneet tehohoitoa jo viiden vuoden ajan ja tulokset alkavat näkymään.” 

Lahden Golfissa on tehty merkittäviä parannuksia viime vuosien aikana.

Kisälli sopii pay and play -tyyppisesti jokaiselle ensikosketuksiaan golfiin ottaville. Jo lajiin vihkiytyneet tykkäävät sujuvasta yhdeksän reiän kierroksesta, kun kenttä on pelattu 1,5 tunnissa. 

“Iltaysit ovat olleet suosittuja, koska Kisällillä on yleensä hyvin tilaa. Monet alueen muiden seurojen jäsenet tulevat sitä meille kiertämään.” 

27-reikäisen kenttäkokonaisuuden täydentävät useat harjoitusalueet, joita edelleen kehitetään. Näin artikkelin otsikossa olevalle tavoitteelle löytyy katetta. 

Yhdistä Vierumäen Cooke pelireissuun 

Lahden Golf on myös Vierumäen Cooke-kentän suurin omistaja. Tälle kaudelle on tulossa kahden kentän yhdistelmäpaketti, jonka myötä green feen hinnat ovat edullisemmat kuin erikseen ostettuina. 

Cookella pääsee pelaamaan championship-tason kenttää, jossa pelataan elokuussa Challenge Tourin osakilpailu. 

Lahden Golfin vahvasta vetovoimasta kertoo myös, että se on jäsenmäärältään Lahden suurin urheiluseura. Perinteikkäässä urheilukaupungissa kyseinen titteli on merkittävä saavutus.

https://www.lahdengolf.fi/

Kentän hidden gem:

Väylät 11-14. Kierrostuloksen määrittää hyvin pitkälle, miten näillä väylillä onnistuu. Vinkki ensikertalaiselle: pidä puumailat bägissä.

 

[osallistu_arvontaan_button]

Lue lisää

Viipurin Golf

Viipurin Golf koostuu kahdesta kentästä. Aivan Lappeenrannan keskustan vieressä sijaitseva Kahilanniemi on 9-reikäinen, puistomainen kenttä Saimaan äärellä. Varsinkin vähemmän pelanneille se on loistava mahdollisuus…

Master Golf

Golfkierroksia voi olla monenlaisia, mutta jos haluaa kokonaisvaltaisen golfelämyksen, on silloin hyvä ottaa suunnaksi Master Golf. Espoossa Kehä III:n kupeessa sijaitsevan 36-reikäisen golfkohteen tarjoama…

Golf Talma

Golf Talman erinomainen sijainti Nelostien läheisyydessä Sipoossa on omiaan houkuttelemaan Uudellemaalle suuntaavia golfareita. Pelkän sijainnin varaan Talmassa ei ole laskettu, sillä kaksi erinomaista 18-reikäistä…

Koski-Golf

Kenttäesittelyt noudattavat maailmanlaajuisesti samankaltaista linjaa. Koski-Golfin nettisivuilla väylät tuodaan esiin hauskojen tarinoiden kautta. Jo pelkän yleissivistyksen puolesta ne ovat mielenkiintoista luettavaa. Toki, välillä vuosisatojen…
Edellinen
Seuraava