Golfkesä päätökseen Vantaan Golfpuistossa

Matti Pöllänen, Niko Ahvenainen, Kimmo Backman sekä Petri Sorjonen

Golfpiste.com Golfkesä -kiertue huipentui Vantaan Golfpuistossa pelattuun Shootout-välierään. Kesän tapahtumien parhaat pelaajat saivat välieräkutsun myötä mahdollisuuden tavoitella paikkaa Praya del Reyssa pelattavaan finaaliin. Osakilpailuja pelattiin kuluneena kesänä ympäri Etelä-Suomen, se näkyi myös shootoutin osallistujalistassa, mukana oli 32 pelaajaa 17:sta eri seurasta.

Kesällä avattu kenttä tarjosi mahdollisuutta monenlaiseen pelitaktiikkaan. Pelistrategiaa olikin syytä miettiä tarkkaan, sillä lähes jokaisella väylällä on mahdollisuus löytää pallo vesiesteestä tai outista.

Finaalikutsun arvoista peliä

Pelaajat jaettiin tasoituksien perusteella neljään 7-8 hengen ryhmään, jonka jälkeen pelattiin ilman tasoituksia väylä kerrallaan kunnes voittaja selviää.
Ensimmäisessä tasoitusryhmässä taso oli tasainen tasoituksien ollessa 4,0-6,1 välissä. Finaalikutsun arvoisesti uusintaväylien kautta pelasi Kimmo Backman.

Toisessa tasoitusryhmässä paras oli Niko Ahvenainen. Voittajan matka ei ollut helppo, mutta viimeisen väylän upea birdie sinetöi voiton.

Kolmannen tasoitusryhmän voittoon pelasi Matti Pöllänen. Finaalikutsu oli Matille jo toinen Golfkesä-kiertueella, joten voidaan sanoa että hermojenhallinta on herralla huippuluokkaa.

Isoimmassa tasoitusryhmässä voittajaksi selvisi Petri Sorjonen, jonka tasainen peli oli muille tällä kertaa liikaa.

Golfpiste kiittää kaikkia kesän osallistujia ja toivottaa hyviä syyskierroksia!

Kiertueen finaali pelataan lokakuussa Praya de´l Reyn mieleenpainuvalla kentällä

Kategoriassa Uutiset