Golfkesä käyntiin Meri-Teijo Golfissa

Golfpiste.com Golfkesä -kiertue 2017 starttasi jo perinteisesti Meri-Teijo Golfista lauantaina 13.5. Meri-Teijo Golf isännöi jo 4. kertaa putkeen tätä Golfpiste Eventsin kauden kotimaista avauskilpailua. Kylmästä keväästä huolimatta MTG:n kenttä oli erittäin pelattavassa kunnossa. Erityismaininta annetaan griineille, joihin oli kilpailua edeltävällä viikolla päästy tekemään kesäiset valmistelut leikkuineen ja jyräyksineen. Hyväkuntoisen kentän lisäksi pelaajille tarjotutui mahdollisuus pelata aurinkoisessa kelissä ja lähes kesäisessä lämpötilassa eli harvinaista herkkua oli tarjolla mennyt kevät huomioon ottaen.

Golfkesä-kiertueen tunnusmerkkinä tälle kaudelle on vaihtelevat pelimuodot. Jokaisesta osakilpailusta parhaat saavat kutsun syyskuun alussa pelattavaan Suomen shootout-välierään, joka pelataan kesäkuun lopulla avattavassa Vantaan Golfpuistossa. Meri-Teijossa pelimuotona oli kahden hengen scramble. Hyvissä olosuhteissa oli helppo ennakoida useita 6:lla alkavia yhteistuloksia. Kilpailun voittajapari, Golf Talman Juha-Pekka Tissari ja Juha Meronen pelasivat nettotuloksen 62 yhteisen pelitasoituksen ollessa 6. Eli herrojen bruttotuloskin oli 4 alle parin. Hieno suoritus, onnittelut voittajille! Hopeasijan pokkasi MTG:n omat jäsenet, ”selkeinä suosikkeina” kisaan lähteneet Jyrki Sahlström ja Matti Mäki-Koivisto nettotuloksella 63, lyönnin voittajista jääneenä. Pronssille ja viimeisille shootout-kutsupaikoille itsensä pelasivat Tapani Siimesvaara (WGGC) ja Marko Lehtosaari (Kullo Golf), joiden tulos oli 65.

Tulokset kokonaisuudessaan löydät TÄÄLTÄ!

SAMSUNG CSC

Kilpailun parhaat yhteiskuvassa; vas. Siimesvaara, Lehtosaari, Tissari, Meronen, Sahlström ja Mäki-Koivisto.

Lisäväriä kilpailuun toi joukko erikoiskilpailuja. Reiällä 17 oli mahdollisuus lunastaa itselleen Audi A1 tekemällä Hole in onen. HIO jäi tällä kertaa syntymättä ja A1 on tarjolla taas kiertueen seuraavassa osakilpailussa Kullo Golfissa. Erikoiskilpailujen voittajat olivat seuraavat pelaajat:

Reikä 3 – Sandels lähimmäs lippua Senita Pukki, 7.24m
Reikä 5 – YrjöWigrenin lähimmäs lippua Michael Nurmi, 3.10m
Reikä 9 – Kultaranta Challenge lähimmäs lippua kahdella Siimesvaara&Lehtosaari, 0m (eagle!)
Reikä 13- Golfpiste Events lähimmäs lippua Petteri Elo, 6.47m
Reikä 17- Audi HIO Challenge lähimmäs lippua Heikki Varonen, 1.50m

SAMSUNG CSC


Sandels-erikoiskilpailun voittaja Senita Pukki

Järjestävän tahon puolesta vielä iso kiitos kilpailua isännöinneelle Meri-Teijo Golfille ja kilpailuun osallistuneille pelaajille!

Nähdään tulevissa tapahtumissa!

Kategoriassa Uutiset