Golfkesä jatkui Kullo Golfissa

Golfkesän kauden toinen osakilpailu pelattiin sunnuntaina 4.6. Kullo Golfissa. 35 paria oli mukana tavoittelemassa pääsyä syksyllä pelattavaan shoot out -välierään. Tällä kertaa vuorossa pelimuotona oli ¾-tasoituksin pelattava best ball -pistebogey.

Sää suosi osallistujakuntaa auringon paistaessa koko kierroksen ajan. Kullo Golf tarjosi erinomaiset puitteet kisan läpiviemiseksi ja kentällä pelattiin ilman siirtosääntöä. Etenkin griinien kunto keräsi kiitosta osallistujien keskuudessa.

Kilpailu oli poikkeuksellisen tasainen. Voittotulokseksi kirjailtiin 43 bogeypistettä, mutta kyseisen tuloksen pelasi yhteensä neljä joukkuetta.

Lopulta sijoitukset ratkottiin tasoitusten perusteella ja voittajaksi selviytyi pari, jossa pelasivat Tuomas Taruvuori ja Risto Virtanen. Toiseksi sijoittuivat Hannele Forsman ja Kyösti Lampinen. Kyseisten joukkueiden tasoitusten erotus oli ainoastaan 0,2 Taruvuoren ja Virtasen hyväksi.
Sunnuntain kilpailussa kolmanneksi sijoittuivat Jyri Lehtinen ja Mika Ritari. Koko kärkikolmikko lunasti itselleen paikat syyskuussa pelattavaan Suomen shootout-välierään.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

Erikoiskilpailujen tulokset:

#2 Audi HIO challengessa ei tullut holaria, mutta lähimmäs lippua löi Eija Kuivisto tuloksella 1,29m.
#6 YrjöWigrenin lähimmäs lippua kahdella kilpailun voitti Jorma Kuosmanen tuloksella 0,36m.
#8 Kultaranta Challengessä lähimmäksi lippua löi Matias Laine tuloksella 0,8m.
#11 Golfpiste eventsissä lähimmäs lippua kahdella löi Risto Virtanen tuloksella 0,59m.
#17 Sandelsin lähimmäs lippua kisan voitti Jyri Lehtinen tuloksella 1,0m.

Kuvagalleria löytyy täältä.

Seuraava osakilpailu pelataan Vuosaari Golfissa 1.7.2017. Ilmoittautuminen kilpailuun alkaa 7.6. klo 12. Pelimuotona Vuosaaressa on Scramble. Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Uutiset